Duinrell

Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Op zoek naar dikke korting voor je Duinrell tickets? Wij vergelijken alle online deals die je maar kan vinden. Zoek je tickets voor het Tikibad? Klik dan hier.

Let op: vanaf 27 oktober is Duinrell in winterslaap. Het park is op een aantal dagen nog wel deels open, maar in principe zijn er alleen nog Tikibad tickets te koop die met een beetje mazzel ook toegang geven tot de attracties die open zijn. Op deze pagina vind je in ieder geval de Duinrell special dagen zoals de dagen waarop Sinterklaas in het park is.

Het attractiepark in de bossen van Wassenaar heeft meer dan 40 attracties voor kinderen van alle leeftijden én het meest bekende zwembad van Nederland: het Tikibad. Met z'n 16 glijbanen is het Tikibad het grootste waterpark van de Benelux met meer dan 1.3km aan glijbaanplezier. Omdat Duinrell vlak bij het strand ligt, is het ook een prima idee om te blijven overnachten en dat kan op Duinrell zelf: Du

Wanneer
Met wie

Kinderen t/m 2 jaar oud hoef je niet in te vullen.


3. Laatste vraag
Bij de berekening van de beste deal kijken we ook naar spaarprogramma’s en lidmaatschappen. Heb je die? Selecteer ze dan hier. Vergeet niet het aantal punten in te vullen.
  • Euro Sparen
    ?

We berekenen de beste deal voor jouw groep…
Bereken jouw beste deal Kies een andere datum Bekijk alle deals