Samenwerken met Tikata? Dat kan!

Tikata is een snelgroeiend platform dat tickets vergelijkt voor ruim 150 dagjes uit in Nederland, België en Duitsland. Met onze super eenvoudige calculator vonden al ruim 650.000 mensen de beste deal voor hun dagje uit. We worden hier en daar al de Trivago van de dagjes uit genoemd (en daar zijn we best trots op)

In het nieuws

Ondanks dat we pas sinds de zomer van 2017 live zijn, hebben we al wat mooie media aandacht gehad:

  • in 2017 zowel van de Telegraaf als RTL Nieuws en de Belgische site VTM-nieuws. Later volgde er nog een artikel van Emerce.
  • Ook in 2018 werd ons persbericht goed opgepikt. EditieNL maakte een tv-item over ons onderzoek. Heb je het gemist op tv dan is het hier nog een keer te zien. Naast de aandacht van RTL waren we ook erg blij met de 2 blogs op BusinessInsider.nl (artikel 1 en artikel 2)
  • In 2019 werden we gebeld door Radio 1, schreef RTL nieuws een mooi artikel en waren we te zien op TV West om uit te leggen dat het met de prijsstijging (17% in 5 jaar volgens het CBS) wel mee viel
  • In 2020 gaan we uiteraard weer aan de slag met ons jaarlijke onderzoek en maken we de sprong van een nationale site naar een internationale site

Doelgroep 

De doelgroep van Tikata.nl bestond in 2020 uit: 70% vrouwen, 30% mannen. 88% van de bezoekers komt uit Nederland en ze gebruiken daarbij vooral hun mobiel (68%). Voor meer facts bekijk je onze factsheet

Samenwerken

Dat kan! Met ons team van drie man houden we onze fans dagelijks op de hoogte van de beste deals en ander interessant kortingsnieuws via Facebook, Twitter, onze nieuwsbrief en ons eigen blog op de homepage van Tikata.nl. Tikata biedt mogelijkheden voor banners, advertorials en acties. Daarnaast kunnen onze getalenteerde developpers ongeveer alles bouwen wat we willen. Tikata is helemaal "maatwerk" dus we zijn niet gebonden aan technische limieten die veel blogs hebben. Bekijk de Tikata Fact Sheet voor meer info over de mogelijkheden.

Voor onze blogs maken we gebruik van de super userfriendly software van Textmetrics. Zij zorgen ervoor dat onze pagina's en blogs in de top 5 van Google zoekresultaten terecht komen. We hebben ook een samenwerking met onze Belgische collega's van Pretparkdeals.be. Als je interesse hebt om zowel BE als NL te bereiken, kan je daarvoor ook bij ons terecht. Het gezamenlijk maandelijkse bereik is 200.000 bezoekers. 

Wil je meer weten over het idee achter Tikata of bijvoorbeeld een stukje schrijven over onze geweldige tool waarmee gebruikers binnen één minuut de beste deal voor hun dagje uit vinden? Dat kan natuurlijk ook!

Investeren

Sinds het begin groeien we hard: bezoekersaantallen en omzet zijn in één jaar tijd met meer dan 1000% gestegen. Dat willen we de komende jaren ook weer, maar daar zijn twee dingen voor nodig: geld & talent. We zijn op dit moment vooral op zoek naar een investeerder die ons kan helpen met onze plannen om nationaal en internationaal verder te groeien. 

Contact

Dus als je interesse hebt om met ons samen te werken of je bent gewoon in voor een goed gesprek (over korting of iets anders) neem dan contact met ons via matthijs@tikata.nl of via het contact formulier

Informatie 

Bezoekers
60k - 150k per maand
Sessies
175.000 per maand
Berekeningen
650.000+
Aantal uitjes
150+
Aantal deals 
5.000+
Live sinds
1 juni 2017
Accounts + Social
10.000+