Samenwerken met Tikata? Dat kan!

Tikata is een snelgroeiend platform dat tickets vergelijkt voor ruim 120 dagjes uit in Nederland, België en Duitsland. Met onze super eenvoudige calculator vonden al ruim 350.000 mensen de beste deal voor hun dagje uit. We worden hier en daar al de Trivago van de dagjes uit genoemd (en daar zijn we best trots op)

In het nieuws

Ondanks dat we pas ruim een een jaar live zijn, hebben we al wat mooie media aandacht gehad: in 2017 zowel van de Telegraaf als RTL Nieuws en de Belgische site VTM-nieuws. Later volgde er nog een artikel van Emerce. Ook in 2018 werd ons persbericht goed opgepikt. EditieNL maakte een tv-item over ons onderzoek. Heb je het gemist op tv dan is het hier nog een keer te zien. Naast de aandacht van RTL waren we ook erg blij met de 2 blogs op BusinessInsidere.nl (artikel 1 en artikel 2)

Doelgroep 

De doelgroep van Tikata.nl bestond in juni 2018 uit:

  • 70% vrouwen, 30% mannen
  • 91% NL, 7% BE, 2% overig
  • 64% Mobiel, 26% desktop, 10% tablet
  • 18 - 24 jaar: 13%
  • 25 - 34 jaar: 29%
  • 35 - 44 jaar: 29%
  • 45 - 55 jaar: 17%
  • > 55 jaar: 12%
  • Gemiddeld blijven bezoekers ruim 2 minuten op de site

Samenwerken

Dat kan! Met ons team van 3 man houden we onze fans dagelijks op de hoogte van de beste deals en ander interessant kortingsnieuws via Facebook, Twitter, onze nieuwsbrief en ons eigen blog op de homepage van Tikata.nl. Tikata biedt mogelijkheden voor banners, advertorials en acties. Daarnaast kunnen onze getalenteerde developpers ongeveer alles bouwen wat we willen. Tikata is helemaal "maatwerk" dus we zijn niet gebonden aan technische limieten die veel blogs hebben.

Voor onze blogs maken we gebruik van de super userfriendly software van Webtexttool. Zij zorgen ervoor dat onze pagina's en blogs in de top 5 van Google zoekresultaten terecht komen.

Wil je meer weten over het idee achter Tikata of bijvoorbeeld een stukje schrijven over onze geweldige tool waarmee gebruikers binnen 1 minuut de beste deal voor hun dagje uit vinden? Dat kan natuurlijk ook!

Ben je gek op cijfers of wil je gewoon weten welke parken populair zijn, voor welke parken mensen de meeste korting pakken of juist laten liggen? Wij hebben de cijfers en willen die met alle liefde delen. 

Investeren

Sinds dit jaar groeien we hard: bezoekersaantallen en omzet zijn in één jaar tijd met meer dan 1000% gestegen. Dat willen we in 2019 graag weer, maar daar zijn twee dingen voor nodig: geld & talent. Ben jij / heb jij 1 van de twee dan zijn we op zoek naar jou om de onstuimige groei van Tikata door te laten zetten. 

Contact

Dus als je interesse hebt om met ons samen te werken of je bent gewoon in voor een goed gesprek (over korting of iets anders) neem dan contact met ons via matthijs@tikata.nl of via het contact formulier

Informatie 

Bezoekers
80k - 100k per maand
Sessies
125.000 per maand
Berekeningen
350.000+
Aantal uitjes
120+
Aantal deals 
2.200+
Live sinds
1 juni 2017
FB vrienden
3.500+