Zomervakantie

Korting in de zomervakantie 2020

Matthijs 

Nog ruim een week en dan begint de zomervakantie in Nederland alweer. Nog even doorzetten dus, maar met de persoconferentie van gisteren in het achterhoofd is het goed om te weten dat we weer volop kunnen genieten van een dagje uit. Ook de Belgische parken gaan allemaak open dus dat betekent: zoeken naar de beste deals. 

Deals voor de Plopsa parken

Er waren weinig deals te vinden voor de Plopsa parken. Simpelweg omdat nog niet duidelijk was wanneer ze weer open mochten. Nu we weten dat alles vanaf 1 juli weer open mag, komen de deals ook los. Reden genoeg om ons Plopsa Blog bij te werken. Daar vind je onder andere alle Tripper deals met een mooie korting.

Walibi Holland voor 27,50 per persoon

Helaas nog geen klappers bij Groupon in Duitsland (die verwachten we dit jaar echt nog wel), maar bij Walibi zelf krijg je ook gewoon een mooie korting. De proijs varieert per dag en ligt tussen de € 24,50 en € 37,- per ticket. Ga je met minimaal 4 personen dan koop je de Family deal (4 tickets voor 110,-). Alle Walibi deals vind je in ons nieuwe Walibi blog.

Heel veel deals in de veiling

Zowel Ticketveiling als Vakantieveilingen draaien op volle toeren. Voor zo'n beetje elk uitje zijn er wel deals in de veiling te winnen: bijvoorbeeld voor Phantasialand, Apenheul en Burgers Zoo

Veel korting voor Wildlands met spaarpunten

Helaas zijn er voor Wildlands geen losse deals bij de grote kortingssites zoals Groupon of Social Deal, maar toch kan je een mooie korting pakken. Zo zijn er deals met Air Miles, ANWB, ING, Campina en Jumbo. ALle deals vind je op onze nieuwe Wildlands pagina.

Is dit alles?

Nee hoor. Er zijn eigenlijk best veel deals te vinden. De Efteling deal op de Duitse Groupon. Tickets voor Sea Life Scheveningen, een paar euro korting op Toverland tickets. Eigenlijk overal wel. Let wel op dat veel deals op 10 juli aflopen. Het is natuurlijk de vraag of er tijdens de zomervakantie dan ook weer goede deals voor in de plaats komen, maar dat houden we uiteraard voor je in de gaten. Alle deals vind je op onze nieuwe site. 

Auteur
Matthijs
Datum
25 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nog ruim een week dan begint de zomervakantie van 2020 al voor een deel van Nederland. Tijd om een blik te werpen op alle lopende deals.