Korting

3 x korting voor dit weekend (en er na)

Matthijs 

De kortingstombola begint goed op gang te komen. Wel valt het op dat de parken die deals hebben (bijvoorbeeld Toverland) diezelfde deal opeens via 10 sites aanbieden. Overal krijg je precies dezelfde deal. Vroeger was er nog wel eens onderscheid en kreeg je bij de ene verkoper net wat meer korting. In verband met corona lijken er meer afspraken te zijn gemaakt wat de bodemprijs is en biedt elke verkoper de tickets voor die prijs aan. Wij zetten 3 topdeals voor je op een rij, jij kiest waar je ze koopt.

Topper: Efteling met € 12,- korting!

De Duitse Groupon deal is terug! De tickets zijn geldig t/m 31 augustus dus ook tijdens de zomervakantie. Je betaalt geen € 45,- (wat je wel bij Efteling zelf zou betalen) maar slechts € 33,-. Dat is echt veruit de beste deal die er op dit moment is. De tickets koop je hier. 

#1 Drievliet met € 5,50 korting

Er wordt vaak naar gezocht en in 2020 helaas maar weinig gevonden: korting op tickets voor Julianatoren. Toch is er nu een prima deal: bij de webwinkel van AD koop je tickets met € 6,50 korting. Alle Drievliet deals, waaronder die van AD, vind je op onze nieuwe Drievliet pagina.

#2 Julianatoren met € 5,- korting

Voor Julianatoren had je tot een paar dagen geleden heel veel spaarpunten nodig om een goede deal te scoren, maar nu is er opeens heel veel keuze: Actie van de Dag, Tripper en de Webwinkel van AD bieden tickets aan voor € 20,- en je kan bij zowel Ticketveiling als Vkanatieveilingen een poging in de veiling wagen. Alle deals zijn op onze nieuwe Julianatoren pagina te vinden. Neem je tijd want het zijn er erg veel.

#3 Toverland met € 7,- korting

Nog zo'n mooi voorbeeld van veel deals die op hetzelfde neerkomen, maar die toch net anders zijn. Veel puzzelen dus. Er zijn deals bij Dagtickets, de webwinkel van AD, Leuketickets.nl en bij Toverland zelf. In de basis geldt: ga je pas over een week dan koop je je tickets bij Toverland zelf (dan krijg je € 7,- korting) in alle andere gevallen ga je voor AD of Dagtickets afhankelijk van hoeveel kinderen en volwassenen er zijn. Binnenkort gaat de calculator op onze nieuwe site ook live dus dan doen wij het moelijke werk voor je. Tot die tijd puzzel je zelf op onze nieuwe Toverland pagina.

Is dit alles?

Nou er zijn best wat aardige deals. Wel zijn veel deals geldig tot begin juli. Het is dus even de vraag wat er in de zomervakantie aan korting te halen is, maar dat zal de komende weken ook duidelijk worden. Tot die tijd vind je je beste deal ook gewoon op onze nieuwe site.

 

Auteur
Matthijs
Datum
20 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De kortingen beginnen een beetje los te komen. Wel zien we vaak precies dezelfde actie op meerdere sites. Het is dan vooral de vraag bij welk bedrijf je je geld wil uitgeven. Wij wijzen je in ieder geval op alle deals.