Topdeals

3 topdeals voor Drievliet, Slagharen en de Plopsa Parken

Matthijs 

Het is goed te merken dat de zomervakantie er aan zit te komen. Uit alle hoeken en gaten komen opeens mooie deals gekropen. Een paar dagen geleden schreven we al over de enorme hoeveelheid veilingdeals voor pretparken en dierentuinen, vandaag doen we daar nog een schepje bovenop met de Drievliet-deal, een Dolfinarium deal en veilingdeals voor de Plopsa Parken. 

#1 Drievliet met € 5,50 korting

Korting voor Drievliet is elk jaar een uitdaging, maar in het corona tijdperk waren er om precies te zijn 0 deals te vinden voor dit leuke uitje. Toch begint het nu een beetje los te komen: op onze gloednieuwe Tikata site vind je alle deals voor Drievliet, waaronder een klapper met € 5,50 korting per ticket. De deals zie je hier.

#2 Slagharen voor € 15,50 

Voor Slagharen kom je normaal om in de korting, maar net als voor veel andere uitjes geldt dat het dit jaar een uitdaging is. De deals beginnen nu ook toch echt los te komen want ook naar Slagharen kan je met een mooie korting. Op onze nieuwe Slagharen pagina vind je alle deals waaronder de klapper van € 15,50 per ticket én de deal in de veiling. Als je daar een beetje slim biedt, kom je misschien nog wel onder die € 15,50 uit.

#3 Alle Plopsa parken in de veiling

Bij Ticketveiling waren er al een aantal Plopsa Parken in de veiling te vinden, maar door het nieuwe aanbod van Vakantieveilingen, kan je nu echt op alle Plopsa uitjes een bod doen. De links vind je uiteraard op onze nieuwe pagina's voor Plopsa Coevorden, Plopsa Hasselt, Plopsa de Panne, Plopsaqua en Plopsa Coo.

Zijn er nog meer deals?

Nou, het begint inderdaad echt wel iets te worden. Voor zo'n beetje alle uitjes zijn er nu wel weer deals te vinden. De ANWB deals komen langzaam weer online, de veilingen draaien op volle toeren en ook met je spaarpunten van Jumbo, Air Miles en Campina kan je weer bij veel uitjes terecht. Ga daarom snel naar onze nieuwe site en bekijk de deals voor jouw favoriete uitje.

Auteur
Matthijs
Datum
17 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Woehoe. Er komen steeds meer goede deals. Het is duidelijk dat de uitjes staan te springen om meer bezoekers. Zowel nu als in de zomervakantie. Er zijn opeens prima deals voor Slagharen en Drievliet en de Plopsa parken te vinden