Alles in de veiling

Zo'n beetje elk uitje in de veiling

Matthijs 

De twee veilingsites van Nederland (Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl) pakken flink uit. Waar er voor heel veel uitjes geen losse tickets te koop zijn, kan je wel voor zo'n beetje elk uitje meedoen in de veiling. Als je je aan de veilingtips houdt (niet te vroeg bieden, op een rustig moment bieden en vooral: laat je niet gek maken) dan is er een prima deal te vinden. Lees snel welke uitjes allemaal beschibaar zijn. 

Pretparken

Er doen heel veel pretparken mee op dit moment. Let op: onderstaande links wijzen door naar onze nieuwe website waar je meteen alle deals voor het betreffende uitje ziet. Dan weet je zeker dat je de beste deal pakt.

Dierentuinen

Ook een flink aantal dierentuinen doen mee. Ook hier geldt: je linkt door naar de detailpagina van het park op onze nieuwe site...

Ook hier geldt: de eerste deals hebben we alweer gevonden. Komende weken zorgen we dat we echt alle kortingsacties in de smiezen hebben.

Musea

Zin om naar een museum te gaan? Dan kijk je bij deze lijst. Ook deze links klikken door naar onze nieuwe site. 

Andere uitjes

Er is ook altijd een lijst met uitjes die niet echt in een categorie past. Die vind je hier.

 

Auteur
Matthijs
Datum
14 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Korting op tickets is in de corona tijd een uitdaging, maar niet als je een beetje goed meedoet met een veiling. In dit blog lees je welke uitjes allemaal beschikbaar zijn op de twee grote veilingssites in Nederland.