Nieuwe website

5 topdeals en Tikatadeals.com live

Matthijs 

Wie riepen het een paar dagen geleden al, maar de nieuwe site is nu echt live. Waarom je daar blij mee moet zijn? Dat lees je hier. En om je nog blijer te maken, hebben we ook nog eens 5 topdeals voor je op een rij gezet.

De nieuwe website is LIVE

Precies drie jaar na de start van Tikata.nl, is de nieuwe verbeterde internationale versie van Tikat af! Op Tikatadeals.com vind je vanaf nu echt alle deals voor je favoriete dagje uit. We hebben meer uitjes toegevoegd en vooral ook meer (internationale) verkopers, zodat je nu echt de aller-allerbeste deals vindt. De calculator gaat over een week pas live, maar voor de lijstjes met topdeals kan je vanaf vandaag terecht op de nieuwe site. Om dat te vieren, hebben we snel nog even een aantal topdeals op een rij gezet :)

#1 Dierenrijk voor € 14,50

Als je ING punten hebt, kan het nog 50 cent goedkoper, maar anders scoor je deze topdeal bij de Belgische website Dreamland.BE. Je betaalt geen € 21,- maar slechts € 14,50 voor een ticket. Alle Dierenrijk deals vind je op onze nieuwe site. 

#2 Beekse Bergen vanaf € 0,-

Als je Air Miles hebt, een bonnentje uit de Postcode loterij, Jumbo punten of Campina spaarpunten dan pak je zo € 15,- tot € 25,- korting op een ticket. Heb je die allemaal niet dan kan je ook voor deze tickets het best naar Drealmand.BE. Daar betaal je maar € 19,50 voor een ticket wat normaal €26,- kost. Alle deals voor Beekse Bergen vind je uiteraard ook op onze nieuwe site.

#3 Twee gratis tickets voor Ouwehands Dierenpark

Ok. Da's niet helemaal waar, want je moet wel eerst een Bourgini product bij Blokker kopen. Het goedkoopste product is een soepmaker van € 59,95, maar daar krijg je dus wel 2 tickets gratis bij. Geen zin een soepkoker dan moet je lid zijn van de BankGiro Loterij of Jumbo punten hebben voor een mooie korting. Ook alle deals voor Ouwehands vind je op onze nieuwe site.

#4 Openluchtmuseum met  € 7,- korting

Het Openluchtmuseum in Arnhem is het best bezochte museum van Nederland buiten Amsterdam en terecht. Met het mooie weer is dit zeker een aanrader. Tikcets kosten normaal € 19,50, maar daar gaat nu € 7,- van af. Ook de deals voor het Openluchtmuseum vind je op de nieuwe site.

#5 Toverland met € 7,- korting

Toverland is typisch een uitje waar je de calculator voor nodig hebt. Er zijn vier soorten tickets die elk op hun eigen dagen geldig zijn én als je 7 dagen van te voren een ticket boekt, krijg je bij het uitje zelf de beste korting, maar dat geldt dan weer niet voor de kindertickets....Lastig dus. In de basis geldt: ga je binnen een week op pad, dan pak je de deal van webwinkel AD, ga ja pas over een week of later dan koop je gewoon tickets bij het uitje zelf. Zodra de calculator klaar is, wordt het trouwens nog makkelijk om die keuze te maken. Tot die tijd vind je alle deals op de nieuwe Toverland pagina.

Auteur
Matthijs
Datum
09 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Een paar dagen geleden riepen we het al: de nieuwe site in BIJNA klaar. Nu is ie helemaal klaar. Nou ja. Zo goed als. Wel zijn we gestopt met het bijwerken van Tikata.nl en moet je nu echt voor de allerbeste deals bij Tikatadeals.com/nl zijn. Snel kijken dus.