Korting

Walibi, Sea Life en een Nieuwe website

Matthijs 

Drie redenen voor feest! Er zijn topdeals voor Walibi Holland, een topdeal voor Sea Life Scheveningen en onze nieuwe website is na 6 maanden ploeteren bijna klaar! 

#1 Walibi Holland vanaf 17,50 per ticket

 

Walibi is volgens ons helemaal gewend aan de corona regels. Zo goed zelfs dat er besloten is om meer mensen tot het park toe te laten, tenminste...er zijn de afgelopen dagen 3 topdeals bijgekomen. Beide gelden wel alleen in Juni en dan ook weer alleen op speciale dagen, maar met deze deals kan je wel heel goedkoop van Walibi Holland genieten. De goedkoopste deal is nu 

#2 Sea Life Scheveningen voor € 11,50

Ga je dit weekend naar het strand om uit te waaien op de boulevard? Dan kan je voor € 11,50 per persoon schuilen bij Sea Life als het gaat regenen. Er waren dit jaar al best wat leuke deals, maar de € 11,50 gaat richting de bodemprijzen van 2019. De deal vind je hier. Helaas is het naastgelegen Legoland nog niet open. Mochten daar deals voor komen dan houden we dat natuurlijk ook in de gaten voor je.

En dan,...een nieuwe website!

We zijn er best wel heel trots op. Meer dan 6 maanden hebben we er aan gewerkt. Zelfs corona heeft ons niet uit het veld kunnen laten staan, maar volgende week gaat onze nieuwe website live. Dit weekend lossen we de laatste probleempjes op, maar je bent meer dan welkom om alvast een kijkje te nemen. Dat is trouwens ook echt de moeite waard! Doordat we de site internationaal hebbeb opgezet, kijken we naar nog veel meer ticketverkopers. Bijvoorbeeld voor de Efteling: op Tikata.nl hebben nu eigenlijk alleen de Air Miles deal, de AH deal en de deal van Efteling zelf. Op de nieuwe site hebben we maar liefst 9 verschillende aanbieders van tickets gevonden! Zoals gezegd: nog niet alles werkt 100% maar het aanbod is op de nieuwe site ondertussen actuelere dan op Tikata.nl. De komende tijd gaan we Tikata.nl afbouwen (we houden de deals hier dus niet meer bij) en vind je alle deals op: Tikatadeals.com. Alle info over wat er wel en niet werkt, lees je in dit blog en wil je direct naar de Efteling pagina? Dan kan via deze link. Heb je tips, zie je rare dingen of vind je de nieuwe site gewoon heel mooi dan kan je ons dat laten weten op matthijs@tikata.nlTripper voor Burgers Zoo en Plopsa Coevorden zijn ook gewoon op de nieuwe site te vinden (en niet meer op de oude)
Auteur
Matthijs
Datum
06 juni 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Topdeals voor 2 uitjes EN de nieuwe site is (zo goed als) af. Neem snel een kijkje. .