Hemelvaart

Een dagje uit met korting tijdens Hemelvaart?

Matthijs 

De Mei-vakantie, hemelvaart, pinksteren. Dat was elk jaar hét eerste echte moment van drukte bij Tikata. Tientallen deals, alle parken die screeuwden om de aandacht van bezoekers. Hoe anders is het dit jaar. De meeste parken zijn wel open, maar met zeer beperkte capaciteit. Bezoekers moeten reserveren en worden in het park achter plastic schermen geplaatst op 1,5m afstand. Kortingen zijn verdampt en veel parken vragen zelfs iets meer voor een ticket dan pre-corona. Is er dan echt geen korting te vinden? Wij zoeken het voor je uit.

Beekse Bergen met 10% korting

Beekse Bergen heeft begin 2020 al flink wat acties gehad, maar die zijn er helaas allemaal niet meer. Wel kan je er nog met je Air Miles, Campina punten. ING punten of Jumbo punten terecht. heb je die allemaal niet? Dan ben je het beste uit bij Tiqets. Met de actiecode TIKATQ10 krijg je 10% korting op de kassaprijs. Bestellen doe je hier.

Julianatoren met € 6,50 korting

Julianatoren doet wel gewoon nog mee met kortingsacties en dat is fijn. Bij Tripper betaal je 18,50 (in plaats van 25,- aan de kassa) en als die deal er niet meer is, kan je altijd nog bij Actie van de Dag terecht. Daar kosten een ticket net geen 20 euro. 

Dolfinarium met € 12,- korting 

Het Dolfinarium doet ook gewoon nog mee met kortingsacties. Bij Social Deal betaal je net geen 16 euro voor een ticket dat normaal 28,50 kost. Is die deal er niet meer, dan kan je ook bij Tripper terecht voor dezelfde prijs. 

Mondo Verde met € 8,- korting 

Mondo Verde heeft online een prima deal. Je betaalt geen 25,- maar slechts 20 euro voor een ticket. Toch kan het nog goedkoper, want bij Actie van de Dag, betaal je maar € 16,95. Een korting van ruim 8 euro dus. 

Sea Life Scheveningen met bijna € 5,- korting 

Ga je de komende dagen naar het strand? Ga dan eens langs bij Sea Life op de boulevard van Scheveningen. Normaal kost een ticket € 17,25 maar met de deal van Tripper is dat maar € 12,50
Auteur
Matthijs
Datum
20 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Morgen is het alweer Hemelvaart. Veel uitjes hebben geen korting. Sterker nog: bij de grote uitjes zijn de meeste tickets zelfs uitverkocht. Toch hebben we een aantal best aardige deals kunnen vinden.