Open

De beste deals voor uitjes die weer open gaan

Matthijs 

Gisteren en eergisteren kwam al het goede nieuws dat flink wat dierentuinen binnen nu en twee weken weer open gaan. En ook de eerste pretparken hebben hun openingsdatum bekend gemaakt. Omdat in het begin een limiet aan het aantal bezoekers zit, verwachten we niet direct topdeals (de parken komen toch wel vol), maar er zijn zeker aanbiedingen. Wij zetten de beste deals voor de uitjes die open gaan op een rij

Blijdorp vanaf 21 mei. Max 15 euro korting 

Voor Blijdorp zijn er vooral veel deals met spaarpunten. Zo krijg je op sommige dagen maar liefst 15 euro korting als je voldoende Jumbo spaarpunten hebt. Snel nog even boodschappen doen bij de Jumbo. De deal scoor je hier. Geen Jumbo punten dan krijg je ook een kleine korting met de bon uit de PostcodeLoterij. Heb je ook die niet? Dan koop je gewoon je tickets online bij Blijdorp voor een lkeine korting.

Beekse Bergen vanaf 25 mei. Max 7,50 korting

Ook voor Beekse Bergen heb je spaarpunten nodig voor de beste deal. Met ING punten gaat er 7,50 van je ticket af en met Campina Eurospaarpunten ook zoeits. Heb je die punten niet dan koop je tickets met 10% korting bij Tiqets. Gebruik wel actiecode TIKATQ10. 

Efteling vanaf 20 mei, max 25 euro korting

De Efteling gaat ook binnenkort weer open. Helaas geldt ook hier geen topper van Groupon (die was er vorig jaar nog wel zo'n beetje het hele jaar). Als je nog volle AH spaarkaarten hebt, krijg je een mooie korting, maar met Air Miles is de korting maximaal. Je betaalt dan maar 13,- per ticket. De deal van NS (met OV) is ook een goede, maar we verwachten niet dat deze snel online komt.

Walibi Holland vanaf 25 mei, max 12,50 korting

En nog een park waar je eigenlijk alleen een mooie korting met spaarpunten krijgt. Het is echt even wachten op de Groupon deals, maar als je Jumbo punten, Campina punten of ING punten hebt liggen dan ga je met wel een hele mooie korting van meer dan 10 euro per ticket op stap.

Wildlands vanaf 25 mei, max 27,50 korting

Het wordt wat eentonig, maar ook hier pak je de maximale korting met AirMiles of Campina. Heb je die punten niet dan koop je ze gewoon bij Wildlands zelf en krijg je toch een paar euro korting

GaiaZoo vanaf 1 juni, max 7,50 korting

Gaia Zoo had tot begin dit jaar ook altijd superdeals bij Groupon en Social deal. Helaas zijn die er nu ook niet en ben je ook hier aangewezen op korting van ING punten of Campina. Heb je die punten niet dan zijn de tickets bij GaiaZoo het goedkoopst. Des te eerder je ze koopt, des te hoger de korting.

Zijn er dan helemaal geen deals zonder spaarpunten?

Jawel hoor. We verwachten dat er de komende weken nog flink wat deals bijkomen. Alle parken gaan weer onderhandelen met de aanbieders om te kijken welk aanbod ze beschikbaar kunnen stellen. Zodra we deals zien, nemen we die uiteraard op. Voor nu zijn er in ieder geval toppers te vinden voor Julianatoren (25% korting) of voor het Dolfinarium (44% korting). Ook voor Mondo Verde (15% korting), De Oliemeulen (20% korting), Sea Life Scheveningen (28% korting), Archeon (37% korting)Avifauna meer dan 30% korting en Bobbejaanland *32% korting) zijn er prima deals te scoren.

Auteur
Matthijs
Datum
09 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Fijn! De parken gaan weer open!. Maar zijn er eigenlijk wel al goede deals te scoren. Op dit moment zien we vooral deals met spaarpunten, maar zodra de onderhandelingen tussen de parken en ticketverkopers volgende week geweest zijn, verwachten we een flinke lading nieuwe deals. Tot die tijd kan je het met deze toppers doen.