Dierentuin

Topdeals voor dierentuinen in Mei 2020

Matthijs 

Het is nog even wachten of de dierentuinen echt open kunnen in mei, maar als we het nieuws een beetje volgen lijkt er toch wel iets van een versoepeling aan te komen vanaf half of eind mei. Veel dierentuinen geven aan dat ze alle maatregelen hebben genomen om weer bezoekers te ontvangen. Zo vertelde Beekse Bergen dat ze een maximaal aantal bezoekers per dag naar binnen laten gaan, zodat er voldoende ruimte is voor iedereen. Pretparken testen ook met 1.5m afstand in wachtrijen en kunnen met beperking in het aantal bezoekers misschien ook wel weer open. We houden het in de gaten. Goed om in ieder geval met een schuin oog naar de beste ticketdeals voor dierentuinen te kijken.

Blijdorp met maximaal 15 euro korting

Voor Blijdorp zijn er best wel wat opties om korting te krijgen. Als ANBW of Postcodeloterij lid pak je € 3,50 korting per ticket. En met de actiecode van Tiqets gaat er ook een paar euro af. De hoogste korting pak je als je punten spaart bij de Jumbo. Dan loopt de korting op sommige dagen op tot 15 euro per ticket! Zelfs op de gewilde dagen in vakanties en weekenden pak je altijd nog 5 tot 10 euro korting. Alle Blijdorp deals vind je hier.

Wildlands met maximale korting

Heb je de afgelopen jaren voldoende Air Miles gespaard dan ga je helemaal gratis. Voor een gezin van 4 heb je dan wel 8000 Miles nodig, maar dan is de bijbetaling wel 0 euro. Ook als ANWB lid kan je een mooie korting scoren en als je Campine spaarpunten hebt, dan gaat er ook zomaar een euro of 8 van een ticket af. Heb je geen spaarpunten en ben je geen lid? Dan kan je altijd bij Wildlands terecht voor 5 euro korting per ticket. Alle Wildlands deals vind je hier. 

De Apenheul met 50% korting

Ook voor de Apenheul geldt dat er weinig deals zonder spaarpunten of lidmaatschappen zijn. Heb je echter Campina spaarpunten dan pak je tot 50% korting op je tickets. Die punten zijn trouwens eenvoudig te sparen. Met een pak melk of 10 ga je al met het hele gezin met korting op pad. Alle Apenheul deals zijn te vinden op deze pagina.

Burgers Zoo met € 6,- korting

Voor Burgers Zoo is er gelukkig wel een deal waar je geen spaarpunten voor hoeft te hebben. Het is ook meteen de goedkoopste deal van het moment. Bij Tripper pak je 6 euro korting op een ticket. Let op: het tickets is niet geldig in Juli en Augustus. Alle Burgers Zoo deals vind je hier.

Dierenpark Amersfoort met 50% korting

Ook voor de beste deal van Dierenpark Amersfoort heb je Campina punten nodig. Dan pak je zomaar 50% kirting. Heb je die niet dan kan je altijd bij DagjeWeg.NL kijken. Daar geven ze iedereen een paar euro korting, zonder dat je er wat voor hoeft te doen. Alle info voor Dierenpark Amersfoort vind je hier. 

Auteur
Matthijs
Datum
30 april 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

We hopen dat in mei de dierentuinen weer voorzichtig open kunnen. De dierentuinen geven zelf aan er klaar voor te zijn dus wij zetten alvast de beste deals voor de 5 mooiste dierentuinen op een rij.