Koningsdag

Deals voor tijdens en na Woningsdag 2020 

Matthijs 

Normaal is Koningsdag een mooie dag om op pad te gaan. Naar een vrijmarkt of naar een dierentuin of pretpark. Daar is het op deze dag vaak rustiger. Dit jaar is het wel heel rustig want alle uitjes zijn nog gesloten. Toch lezen we op steeds meer plekken dat het de goede kant op gaat. Zou in in mei een deel van de uitjes dan toch open gaan? Wij hopen het en zetten alvast een paar topdeals voor je op een rij, zodat jij nu al profiteert van de voorpret met een goedkoop ticket. 

Nog een keer de deal voor Walibi Holland

De deal voor Walibi is op dit moment echt de beste deal die er is. Bij Actie van de Dag kost een ticket geen € 37,- maar betaal je € 23,95 en bespaar je dus ruim 13 euro. De tickets zijn te koop tot begin mei, maar geldig tot begin oktober. Kopen? Dat doe je hier.

Het Openluchtmuseum in Arnhem

De uitjes die als eerst open gaan, zullen de uitjes zijn die buiten zijn en waar zo min mogelijk wachtrijen kunnen ontstaan. Goede kanshebber is dus ook het openluchtmuseum in Arnhem. Daar loop je lekker buiten door de historische gebouwen. Met wat kleine aanpassingen kan dit museum dus prima open. Normaal betaal je in de zomer 19,50, maar bij Tripper kost een ticket maar € 7,50.  

Avonturenboerderij de Molenwaard 

Deze boerderij is uiteraard ook een goede kanshebber voor snelle opening. Er zijn eigenlijk altijd wel delas te vinden en met de kassaprijs van minder dan 15,- valt het eigenlijk altijd wel mee. Toch kan daar bijna de helft af met deze deal van Tripper. Je betaalt ook voor dit leuke uitjes maar € 7,50 

Archeon voor maar 14,50 

We blijven nog even bij de topdeals van Tripper want ook Archeon is een kanshebber voor snelle opening. De tickets kosten normaal bijna 23,- per persoon, maar nu heb je al tickets voor € 14,50. Net als alle andere Tripper-deals zijn deze tickets extra lang geldig.  

Auteur
Matthijs
Datum
27 april 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het lijkt nu echt de goede kant op te gaan met het virus. Er is een kleine kans dat in mei een aantal uitjes alweer open kunnen. We denken dan vooral aan openlucht uitjes zoals Archeon en het Openluchtmuseum. Wat fijn is het dan om te zien dat er een aantal topdeals voor precies die uitjes zijn!