Deals

Een topdeal voor Walibi Holland 

Matthijs 

Het is alweer een paar dagen geleden dat Mark Rutte bekend maakte dat we op de goede weg zijn, maar dat uitjes in ieder geval niet open gaan voor 20 mei. Toch is er ook een sprankje hoop aan de horizon: veel uitjes zijn al bezig met plannen en maatregelen om straks toch open te kunnen.

Eerst: de deal voor Walibi Holland

Door alle ontwikkelingen rond het corona virus blijft het aantal topdeals dit jaar op één hand te tellen. Toch is er nu bij Actie van de Dag een mooie deal voor Walibi Holland te vinden. Normaal kost een ticket € 37,- maar daar gaat bij Actie van de Dag ruim 13 euro af waardoor je nog maar € 23,95 betaalt. Dat is meteen de beste deal tot nu toe dit jaar. De tickets zijn te koop tot begin mei, maar geldig tot begin oktober. Kopen? Dat doe je hier.

En wanneer gaan de andere uitjes open?

Dat is nog onbekend, maar als we dagelijkse updates van de IC horen, is er op korte termijn echt wel weer wat ruimte voor leuke dingen. We verwachten niet dat binnenattracties snel open gaan, maar als een dierentuin wat extra maatregelen neemt dan lijkt het geen probleem om die in de loop van mei te gaan openen. De dierentuinen gaven zelf in ieder geval aan er klaar voor te zijn. Bij pretparken wordt het misschien iets lastiger omdat er wachtrijen zijn, maar als het park werkt met een toegangsbeleid (bijv: minder mensen die bijvoorbeeld een halve dag naar binnen mogen tegen een lagere prijs) dan is er opeens misschien toch iets mogelijk. Wij houden uiteraard alle nieuwtjes in de gaten en hopen op een snelle opening van de uitjes. 

 

Auteur
Matthijs
Datum
24 april 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het is nog even wachten voordat de eerste uitjes weer open gaan. We hopen dat er in ieder geval iets mogelijk is half mei, maar wachten uiteraard de maatregelen van het kabinet af. Wat wel fijn is, is dat een aantal parken nu langzaamaan weer beginnen met het verkopen van tickets. De topdeal van Walibi Holland is daar een goed voorbeeld van.