Corona

Een beetje goed nieuws

Matthijs 

Even wat afleiding van al het nare nieuws: we hebben toch een paar mooie deals gevonden en we hebben ook een leuke tip voor de kids die nu ook alweer anderhalve week thuis zitten. 

#1 Walibi Holland tickets met korting

Walibi Holland is natuurlijk ook gewoon dicht tot minimaal 6 april en met de nieuwe maatregelen die gisteren bekend gemaakt werden, achten we de kans niet heel groot dat het park daarna direct open gaat. Wel wordt er gekeken of dagjes uit misschien op kleinere schaal open kunnen. Goed om dus alvast een ticket te hebben. Met deze deal van Groupon pak je 5 euro korting. We zijn van Walibi meer gewend, maar het is in ieder geval iets! 

#2 Dolfinarium voor minder dan 16 euro

Voor het Dolfinarium geldt hetzelfde: ze zijn nog dicht en het is niet precies duidelijk wanneer ze weer open gaan. E.e.a. hangt af van de ontwikkelingen rond het virus, maar ook hier geldt: er zijn mooie deals te scoren, zodat jij je tickets alvast in huis hebt. De deal is te koop bij Tripper, Social Deal of Actie van de Dag en kost € 15,95 per ticket. 

En wat kunnen we thuis doen?

Zo lang de uitjes dicht zijn, zijn er ook genoeg dingen die je thuis kan doen. Zo heeft de Efteling bekend gemaakt dat de musical "De Sprookjessprokkelaar" die eigenlijk in de bioscoop te zien zou zijn, nu voor iedereen te kijken is op YouTube. Er staan nog meer muscials op het kanaal online dus dat houdt je zeker een dag van de straat :)

 

Auteur
Matthijs
Datum
24 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De dagjes uit zitten voorlopig nog potdicht. Toch hebben we een aantal deals gevonden die de moeite waard zijn en ook de Efteling helpt mee om deze moeilijke dagen door te komen.