Corona

Een beetje goed nieuws

Matthijs 

In Nederland zitten we nog midden in de ontwikkelingen rond het coronavirus. Spannende tijden. Is er dan alleen maar slecht nieuws te melden? Nee, er zijn ook best wat lichtpuntjes. Wij vertellen je meer in dit blog

Tickets zijn langer geldig

Bijna alle ticketverkopers snappen dat mensen veel vragen hebben over de geldigheid van tickets. Bijna alle ticketverkopers verlengen de geldigheid van tickets. Heb je dus een mooie deal in de pre-sale gescoort die alleen in maart geldig was dan ben je echt je geld niet kwijt. Tcikets worden vaak voor een paar maanden verlengd. En had je een ticket voor de ene evenement wat is gecancelled dan krijg je bij alle ticketverkopers gewoon je geld terug. Ook beloven veel parken compensatie voor abonnementhouders die nu niet op pad kunnen. 

Wanneer gaan de parken open?

De meeste parken blijven zeker tot 6 april dicht, maar de geruchten zijn dat daar zomaar een paar weken aangeplakt zullen worden. De grote parken in het buitenland blijven in ieder geval tot 20 april dicht. Toch is er een sprankje hoop. In China en Japan gaan een aantal grote attracties weer rustigaan open voor publiek. Laten we hopen dat daardoor het coronavirus niet terug komt. 

Kan ik nu wel deals kopen?

Dat kan zeker. Houd in het achterhoofd dat we een onzekere tijd tegemoet gaan. Het is nog niet duidelijk hoe we er over een paar weken bijstaan. Veel tickets zijn daarom ook helemaal niet te koop, maar er zijn altijd wel pre-sale tickets te koop die het hele seizoen geldig zijn. 

 

Auteur
Matthijs
Datum
20 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Een paar lichtpuntjes in deze moeilijk tijd