Corona

Update Coronavirus

Matthijs 

Het zijn spannende tijden met alle ontwikkelingen rond het corona virus. Alle uitjes zijn dicht tot zeker 6 april en het is nog helemaal niet zeker of daarna alles weer open gaat. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Tijd dus voor een korte update in een blog

Is er nog iets open?

Nee. Een paar dagen geleden waren er nog een aantal uitjes die open bleven in afgeslankte vorm, maar met de terechte maatregelen die het kabinet dit weekend nam, zijn nu echt alle uitjes gesloten tot 6 april. Wat er daarna gebeurd weet niemand, maar laten we hopen dat het normale leven dan weer beetje bij beetje opgepakt kan worden. Tot die tijd is het heel belangrijk om goed op elkaar te letten, de zwakkeren te helpen waar mogelijk om te zorgen dat deze crisis snel voorbij is. 

Ik had al tickets voor eind maart of begin april. Wat nu?

Alle ticketverkopers, veilingsites en dealsites snappen het probleem en hebben aangegeven dat tickets of langer geldig zijn, of omgezet kunnen worden naar een voucher die later in het jaar nog een keer uitgegeven kan worden. Vaak is "geld terug" geen optie. Dat klinkt misschien vervelend, maar als iedereen zijn geld terug zou vragen, zouden er bedrijven failliet gaan en heeft niemand meer een geldig kaartje. Ook hier geldt dus: samen moeten we het doen.

Kan ik nu wel deals kopen?

Dat kan zeker. Houd in het achterhoofd dat we een onzekere tijd tegemoet gaan. Het is nog niet duidelijk hoe we er over een paar weken bijstaan. Veel tickets zijn daarom ook helemaal niet te koop, maar er zijn altijd wel pre-sale tickets te koop die het hele seizoen geldig zijn. 

 

Auteur
Matthijs
Datum
17 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Een korte update over de razendsnelle ontwikkelingen rond het Coronavirus.