Jumbo

Hoera! Je kan weer sparen bij Jumbo

Matthijs 

Goed nieuws! Één van de beste spaaracties van het jaar is weer terug: de spaaractie bij Jumbo waarbij je tot 70% korting krijgt op heel veel uitjes. En...de actie is niet langer tijdelijk! Je hoeft dus niet meer in een paar weken voor 100.000 euro aan boodschappen doen, maar kan het hele jaar kopen, inwisellen en genieten.

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar onze gloednieuwe site voor de meest actuele info en deals

Mooi! Hoe werkt het

In tegenstelling tot eerdere jaren is het spaargedeelte dus niet meer tijdelijk maar krijg je vanaf 26 februari het hele jaar door punten bij boodschappen. Het programma heet dan ook opeens "Jumbo Extra". Sparen en inwisseen doe je met een app, maar gelukkig kan je het hele aanbod ook gewoon zien op de site van Jumbo. Je kan met je punten korting stapelen in stapjes van 2,50 per keer. De maximale korting op sommige uitjes is maar liefst 30 euro per ticket!

Net als vorig jaar geldt wel: de maximale korting is maar op een paar dagen beschikbaar, er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar en de maximale korting geldt zeker niet voor alle uitjes. Toch krijg je op elk uitje zeker 20% - 30% korting (die dus soms oploopt naar 70%!)

De actie werkt trouwens niet meer met munten, maar met punten: 50 punten = 2,50 korting en je punten zijn maximaal 2 jaar geldig...Het lijkt allemaal wel heel erg op Air Miles zo :)

Heel mooi, maar welke uitjes doen mee?

Te veel om op te noemen. Het hele aanbod kan je zien op de site van Jumbo. Maar om je een idee te geven van een aantal klappers:

  • Walibi Holland tot € 15,- korting
  • Dierenpark Amersfoort tot € 15,- korting
  • Burgers Zoo tot € 15,- korting
  • Julianatoren tot € 5,- korting
  • Sea Life tot € 10,- korting
  • Aqualibi tot € 15,- korting
  • Sprookjesbos met € 5,- korting
  • Bobbejaanland tot € 20,- korting
  • En nog veel meer uitjes

Zijn dit de beste deals?

Als je boodschappen doet bij Jumbo en je hebt de punten dan ben je met deze deals meestal wel het best uit. Het ligt er natuurlijk wel aan op welke dag je gaat en welke korting je scoort, maar over het algemeen zijn de Jumbo deals de beste deals die er zijn! De komende weken zijn we druk bezig om al deze losse tickets ook op te voeren in onze systemen, zodat ze ook mee gaan in de calculator. Dan heb je uiteraard wel een account bij Tikata nodig, zodat je het aantal Jumbo munten kan invullen.

Auteur
Matthijs
Datum
11 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Hoera de Jumbo Spaaractie is er weer. Het goede nieuws: de actie is vanaf dit jaar permanent! Je heoft dus niet meer op zoek naar muntjes op marktplaats als je eind 2020 nog wat korting wil score. Sparen en inwisselen kan vanaf nu het hele jaar!