Korting

Korting op uitjes die niet op Tikata staan

Matthijs 

Ondertussen houden we voor meer dan 150 uitjes de prijzen bij op Tikata. Dat aanbod breiden we nog steeds uit en met onze geheime nieuwe project staat er nog veel meer te gebeuren, waardoor jullie nog meer korting gaan scoren, maar tot het zo ver is, hebben we een mooie lijst gemaakt van uitjes die wel korting hebben, maar (nog) niet op Tikata staan. Scoren maar!

#1 PIT Veiligheidsmuseum voor € 5,99

Er wordt regelmatig op gezocht, maar dit leuke museum in Almere was nog niet op Tikata te vinden. Toch hebben we een mooie deal kunnen vinden: bij Tripper ga je namelijk al voor minder dsn 6 euro naar binnen. Tickets kosten normaal 10 euro dus een mooie korting van 40% scoor je hier. Kindertickets koop je trouwens nog net iets goedkoper bij Groupon! Daar betaal je maar € 3,99.

#2 Hortus Botanicus in Leiden voor € 6,-

Ook deze deal komt bij Tripper vandaan. Normaal betaal je bij de mooie Hortus in Leiden 8,- per ticket. Nu gaat daar een kwart af en sta je al voor € 6,- binnen! Deze deal scoor je hier.

#3 Youseum voor € 11,50

Ook het Youseum in Amsterdam is een veel gezocht uitjes. En ook hier is eigenlijk altijd wel korting te vinden. Met deze Groupon deal betaal je maar € 11,50 in plaats van 20 euro per ticket. De tickets zijn geldig t/m eind maar van woensdag t/m maandag en je koopt ze hier.

#4 Puy de Fou € 37,-

Puy de Fou ontbreekt eigenlijk al vanaf dag 1 op Tikata en daar gaan we binnenkort ook echt verandering in brengen. Tot die tijd ben je afhankelijk van dit blog en de deal die we hebben gevonden: Voor 1 dag voor een volwassene betaal je € 37,- en voor een kind € 27,- dat is dus mooi 5 tot 6 euro korting. De deal koop je hier. Let wel op: je moet de tickets minimaal 5 dagen voor gebruik kopen.

Auteur
Matthijs
Datum
8 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Ondanks dat we meer dan 150 uitjes op Tikata hebben, zijn er altijd nog wel uitjes waar jullie wel naar zoeken, maar die we (nog) niet online hebben staan. Voor een aantal topdeals hebben we daarom special dit blog geschreven