Walibi en Artis

Walibi Holland voor € 22,50 en Gratis naar Artis!

Matthijs 

We worden elke dag een beetje blijer. De deals stapelen zich op. Zo hard dat we zelfs bijna de Artis deal van het jaar gemist hadden. Tijd om die toch nog even snel uit te leggen en meteen de topper van het jaar voor Walibi Holland te melden. Lees snel door....

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar onze gloednieuwe site voor de meest actuele info en deals

#1 Walibi Holland voor € 22,50

Tja. Veel meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen. In 2019 was dit ook zo'n beetje de laagst mogelijke prijs. Alleen met Duitse Cashback acties en Groupon codes die geldig waren voor maximaal 1 ticket kwam je er nog een flink stuk onder. Heb je geen zin om op zo'n deal te wachten? Dan is de pre-sale deal van de Belgische Groupon echt wel een topper: je betaalt geen € 35,- maar slechts 22,50 per ticket. Tickets zijn geldig tot eind juni en zijn hier te koop.

#2 Gratis naar Artis

Ok. Helemaal gratis is het natuurlijk niet, maar als je boodschappen bij de Dekamarkt doet, spaar je (net als vorig jaar trouwens) voor gratis tickets. Je moet wel flink doorsparen want pas bij een paar honderd euro aan boodschappen heb je een volle spaarkaart, maar als je 60 carre raisins, kampioentjes of kaiserbroodjes koopt (kosten: 15 euro) heb je meteen een volle spaarkaart. Alles over de deal vind je hier. 

Is dat alles?

Voor nu wel even. Is het niet genoeg? 2 topdeals voor top 10 uitjes? Prima. We zoeken verder en maken binnen 2 dagen en nieuw blog met nog betere deals.

Auteur
Matthijs
Datum
5 maart 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De eerste echte topdeal voor Walibi Holland van 2020 is een feit en de gratis tickets voor Artis zijn er ook weer. Genoeg reden voor een blog dus!