Topdeals

Toppers voor het laatste weekend van de vakantie

Matthijs 

Nog één weekend en dan zit de voorjaarsvakantie van 2020 er alweer op. Ondanks dat veel parken nog in winterslaap zijn, waren er best al wat mooie deals te scoren. Zowel voor parken die al open zijn, als tickets in de pre-sale. Wij zetten de top 5 nog een keer op een rij voor je.

#1 Beekse Bergen voor  € 14,95

We hebben 'm de afgelopen dagen al een paar keer genoemd, maar herhalen dat gewoon weer vandaag. Waarom? Omdat 11 euro korting op een dagje Beekse Bergen simpelweg een hele goede deal is. In 2019 hebben we weinig tickets gezien voor minder dan dit bedrag. De tickets koop je hier.

#2 Toverland met € 6,- korting

Ook deze deal kwam afgelopen tijd vaker voorbij en ook deze deal is goed genoeg om nog een keer te noemen. De tickets voor Toverland kosten tot eind maar 29,50. Daarna gaan de prijzen omhoog als het echte pretparkseizoen begint. Tot die tijd koop je tickets met eeen mooie korting hier.

#3 Blijdorp (en andere dierentuinen) voor € 13,50

Een tijdje geleden schreven we al over de Kruidvat deal waarbij je een voucher voor € 16,50 kon kopen. Met deze voucher kan je een ticket krijgen voor Blijdorp, Burgers Zoo, GaiaZoo, Zoo Antwerpen en Zoo Planckendael. Nu blijkt dat het nog drie euro goedkoper kan. Wissel 300 Kruidvat punten in en je betaalt maar € 13,50 voor de voucher. Alles over deze deal vind je hier.

#4 Efteling voor € 28,50

De spaaractie duurt nog t/m zondag a.s. Bij elke 5 euro aan boodschappen bij Albert Heijn krijg je een zegel en met 4 zegels heb je een mooie korting op je tickets verdiend. Lees alles over de spaardeal van AH in ons blog.

#5 Dolfinarium voor € 15,95

Voor het Dolfinarium hebben we ook flink wat deals gevonden. Allemaal rond een euro of 16. De beste deals op dit moment zijn de tickets van Social Deal of Actie van de Dag. Die laatste is het hele seizoen geldig en wat ons betreft dus de beste deal.

Auteur
Matthijs
Datum
26 februari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De eerste vakantie van 2020 zit er al bijna weer op, maar niet voordat we je de 5 beste deals van het moment nog eens voorschotelen.