Voorjaarsvakantie 2020

5 topdeals voor de voorjaarsvakantie 2020

Matthijs 

In het Noorden begint morgen de voorjaarsvakantie en een week later zijn ook midden- en zuid Nederland aan de beurt. De meeste pretparken zijn nog dicht en een flink aantal mensen gaat op wintersport. Dat betekent dat alle deals die er zijn dus voor jou zijn! Wij zetten een top 5 voor de komende weken op een rijtje.

#1 Efteling voor € 32,- met ANWB

De nieuwe ingewikkelde prijsstructuur voor de Efteling is al ingegaan en je betaalt bij het uitje zelf nu tussen de € 36 en € 45. Bij de ANWB zijn echter nog tickets te koop voor € 32,- een mooie korting dus. De tickets zijn geldig t/m 27 maart. Let op: de tickets zijn te koop t/m 16 februari aanstaande!

#2 China Lights bij HEMA voor € 12,50

Bij Hema koop je nog steeds tickets voor het China Lights festival in Ouwehands Dierenpark met € 5,- korting. Als volwassene betaal je € 12,50 en als kind maar een tientje. De tickets zijn te gebruiken op de China Lights avonden tot 29 februari en zijn hier te koop.

#3 Burgers Zoo voor € 15,-

Bij Groupon Duitsland koop je nog steeds tickets voor Burgers Zoo voor volwassenen voor € 15,- per stuk. Officieel zijn de tickets niet geschikt voor kinderen, maar het is normaal geen probleem om je kind met een volwassene ticket naar binnen te laten. Durf je dat toch niet aan dan koop bij Tripper of de Webwinkel van AD kindertickets voor € 17,50 per stuk.  

#4 Dolfinarium voor net € 16,-

Het Dolfinarium heeft zijn deuren voor 2020 ook weer geopend en heeft diverse deals. Bij ANWB koop je tickets voor € 15,95 per stuk. Geen ANWB lid dan koop je ze voor € 16,- bij Albert Heijn of als die uitverkocht zijn voor € 16,50 bij Dagtickets. Omdat de kassaprijs € 28,50 is, bespaar je met al deze acties flink.

#5 Sea Life Scheveningen voor net € 11,50

LegoLand Scheveningen gaat helaas pas op 3 mei aanstaande open, maar bij Dagtickets is er nu wel al een mooie deal voor Sea Life Scheveningen. Normaal kosten de tickets € 17,25, maar met deze deal gaat daat 33% af en betaal je maar € 11,50 per ticket.

Zijn dit echt de beste deals?

Bovenstaande lijst is een momentopname. Prijzen veranderen dagelijks en veel acties lopen tot zondag a.s. Om zeker te weten dat je de beste deal te pakken hebt die op dit moment te vinden is, ga je naar de detailpagina's van boengenoemde parken. Daar vind je altijd alle actieve deals. Op dit moment zijn het in ieder geval wel de beste deals die wij kennen!

Auteur
Matthijs
Datum
14 februari 202
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De eerste vakantei van 2020 komt er aan! Voor het Noorden begint morgen de voorjaars- of Krokusvakantie. Ga je niet op wintersport en zoek je een leuk dagje uit? Check dan onze top 5 voor de vakantie!