Valentijn

Valentijdsdeal 2020

Matthijs 

Een paar dagen geleden schreven we al over de topper van het Tikibad, maar ondertussen zijn er best nog wat leuke Valentijdsdag deals bij gekomen. Voor veel van de deals geldt dat ze alleen op de 14e geldig zijn, maar sommige deals gelden ook langer en zijn daarmee een serieuze "pre sale 2020" kandidaat. Wij vertellen je welke deals wij gevonden hebben.

Tikibad 1+1 gratis

We schreven er eerder al over in dit blog: op 14 februari krijg je voor 20 euro 2 tickets (dus 10 euro per persoon). Aangezien we in 2019 als absolute bodem een prijs van 12,50 per ticket zagen, kan je wel stellen dat dit een hele goede deal is. De tickets koop je hier

Gratis naar Toverland

Op Facebook vonden we bij Toverland een bijzondere deal. Mensen met de naam: Cupido (??), Romeo, Valentijn, Adam, Amor, Veau, Goedhart, Roos, Julia, Rosemarijn, Eva, Lieve, Angel of Valentine mogen op 14, 15 of 16 februari gratis naar binnen. De actie geldt voor zowel voor- als achternamen. Gaan er vrienden mee die wel moeten betalen? Die kopen hier hun tickets met € 5,50 korting.

Gratis naar Dierenpark Amersfoort

Ok, het is misschien wat ver gezocht en eigenlijk helemaal geen Valentijns-dag-deal, maar heb je een achternaam die ook maar iets met poep te maken heeft (Volbroek, Hol etc) dan mag je op 15 februari helemaal gratis naar binnen bij Dierenpark Amersfoort. Meer info over deze deal vind je hier. Gaan er vrienden mee met een normale achternaam? Dan kopen ze hun tickets met korting bij Albert Heijn. Daar betaal je maar 16,- voor een ticket.  

40% korting bij alle Plopsa parken

Deze deal komt eigenlijk elk jaar wel terug, maar is daardoor zeker niet minder goed! Van 12 t/m 15 februari krijg je maar liefst 40% korting op je tickets. Het mooie is dat de tickets geldig zijn tot 3 mei dus je kan ook nog even wachten met gaan. Aangezien de meeste normale deals ophouden bij 30% korting is dit meteen de beste deal die we voor de Plopsa parken kennen! Alle info en tickets vind je hier.

 

Auteur
Matthijs
Datum
12 februari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Naast de Tikibad deal die we eerder deze week al in een blog beschreven, zijn er ondertussen nog een aantal toppers bijgekomen. In dit blog lees je waar je dit weekend met dikke Valentijnskorting naar toe kan.