Feest

This is Holland met 50% korting

Matthijs 

Het is even de vraag of Nederland er nog is na de storm van vanmiddag, maar juist dan kan je de komende weken naar This is Holland met 50% korting. Dan zie je hoe Nederland was voor de storm. Alle gekheid op een stokje: nu is echt het moment om te gaan, want This is Holland bestaat 2 jaar en geeft daarom 50% korting op de tickets tot eind februari.

Mooi! wat is de deal?

Bij This is Holland ontdek, beleef en ervaar Nederland in vogelvlucht! Ervaar een spectaculaire Flight Experience langs vele bijzondere locaties van Nederland, waaronder de Zaanse Schans, de tulpenvelden en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert! De totale Experience duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de Flight Experience van 9 minuten.

Normaal kosten tickets vanaf 13 jaar € 17,50 en kinderen betalen een tientje. Nu krijg je echter tot eind februari tickets voor volwassenen voor € 8,- en kinderen betalen maar € 5,- Dat is dus (meer dan) 50% korting op je tickets!

 

 

Auteur
Matthijs
Datum
09 februari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

This is Holland is vooral op toeristen gericht, maar je hoeft je echt niet te schamen om toerist in eigen land te spelen. Met de feestdeal van This is Holland (ze bestaan 2 jaar - hoera) is het ook nog eens heel goed te betalen.