Valentijn

Neem gratis je valentijn mee naar het Tikibad

Matthijs 

Het Tikibad heeft weer een topactie voor Valentijnsdag (14 februari): je krijgt namelijk 2 tickets voor de prijs van één, zodat jij op Valentijnsdag je vriend, vriendin, broer zus, etc gratis meeneemt naar het Tikibad

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar onze gloednieuwe site voor de meest actuele info en deals

Mooi! wat is de deal?

Je koopt online een ticket voor 14 februari aanstaande en betaal slechts € 20,- voor een ticket voor twee personen. Het ticket is geldig op de 14e (vanaf 16:00 tot 21:30). Aangezien een normaal ticket € 19,95 per persoon kost, bespaar je dus 2 tientjes...ennuh een Tikibad ticket voor een tientje? Die deal ga je de rest van het jaar niet meer krijgen. Als we naar de deals van 2019 kijken, is de absolute bodem 12,50 per ticket geweest. 

Wees er wel snel bij want voor de deal geldt OP = OP! Je vindt de deal hier.

En is er verder nog iets?

Wil je het echt romantisch maken? Dan blijf je het hele weekend slapen. Dan ga je niet alleen onbeperkt naar het Tikibad (dus bespaar je zelfs die 2 tientjes voor het Tikibad nog). Er zijn verschillende Duingalows beschikbaar vanaf 249,- voor een vier persoons huisje. Dat is dus net 60 euro per persoon! De link naar deze deals vind je ook op deze pagina.

 

Auteur
Matthijs
Datum
06 februari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De Valentijnsdeal van het Tikibad is terug! Net als vorig jaar krijg je een 2e ticket gratis, zodat je je liefde (of vriend, broer, vader, moeder, oma etc) gratis kan meenemen. Een topdeal waardoor je nog maar een tientje per persoon betaalt!