Korting

Hoera! Het is Februari!

Matthijs 

Nou en? Februari? Dat betekent toch niets? Jawel hoor! In Februari gaan de eerste van de grote uitjes namelijk al weer een paar dagen open (Dolfinarium half feb bijvoorbeeld) en beginnen de acties met pre-sale tickets voor het 2020 seizoen. Ook start Kruidvat komende week met een dierentuin deal. Een best wel drukke tijd dus waar je traditioneel de beste deals van het seizoen kan scoren. 

#1 Kruidvat Dierentuin actie

Het is nog niet bekend welke dierentuinen er mee doen, maar de actievoorwaarden zijn wel bekend; tussen 3 februari en 1 maart koop je online een voucher (waarschijnlijk met extra korting met Kruidvat punten). Deze voucher lever je tot 12 juli in voor een ticket voor een deelnemende dierentuin. Als voorbeeld wordt een Blijdorp ticket voor € 16,50 gegeven. Dat is meteen de beste deal van het moment. Het is even kijken of er overlap is met de AH actie waar we eerder over schreven, maar als we 2019 mogen geloven, wordt het echt weer een topdeal. Alle info is te vinden op de site van het Kruidvat.

#2 Plopsa Pre-sale

De ticketprijzen voor de Plopsa Parken zijn flink omhoog gegaan de afgelopen maanden, maar gelukkig zijn er, net als vorig jaar, flink wat acties te vinden. Zo heeft Tripper een aantal Plopsa pre-sale deals: Plopsa Coo met 35% korting, Holiday park met 35% korting en ook Plopsa Hasselt met 35% korting.

#3 Julianatoren in de Pre-sale

Ook voor Julianatoren kan je alvast tickets kopen. Je kan de fixed deal van Tripper pakken (voor € 18,50 per ticket) maar we vermoeden dat dat niet de beste deal van het seizoen gaat worden. Wat je beter kan proberen is bij Ticketveiling een topdeal te scoren. Er zullen weinig mensen nu al bezig zijn met Julianatoren dus nu is het moment om in de veiling een topdeal te scoren. Er is een veiling voor 4 tickets en eentje voor 2 tickets.

#4 Dolfinarium voor € 16,-

Omdat het Dolfinarium half februari alweer open gaat, hebben we speciaal even naar de deals voor dat uitje gekeken. Met de AH deal zit je goed (maar wacht de Kruidvat deals van maandag even af, misschien zijn die nog goedkoper). Als je ANWB lid bent, betaal je trouwens nog net iets minder.

#5 Phantasialand in de pre-sale voor € 34,50

Als het hetzelfde gaat als in 2019 dan is het voorseizoen hét moment om tickets voor Phantasialand te kopen. Na de toppers van feb-maart 2019 zijn er heel 2019 geen betere deals geweest. We kunnen met een gerust hart dus zeggen dat de Social Deal Deal een van de beste van 2020 gaat worden. Je betaalt geen € 52,50, maar slechts € 34,50 per ticket. De tickets zijn hier te koop.

 

Auteur
Matthijs
Datum
01 februari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

februari is begonnen en dat is goed nieuws! Waarom? Omdat de eerste goede pre-sales deals dan loskomen, omdat sommige parken open gaan voor het 2020 seizoen en omdat eind februari de voorjaarsvakantie losbarst. Drie redenen dus om nu je tickets met korting te scoren!