Korting

De topdeals van eind januari

Matthijs 

Nog even volhouden! In de loop van januari gaan de eerste uitjes al weer open en worden de prijzen voor veel pretparken en dierentuinen bekend. Februari is ook de tijd van de pre-sale tickets (wat vaak de beste deals van het jaar zijn).  Tot die tijd zijn er echter ook best wat deals te scoren. Wij zetten een top 5 voor je op een rij.

Wellness met 60% korting (of meer)

Bij de Webwinkel van AD stunten ze nog een paar weken met een dagje Wellness. Normaal kan je altijd wel een tientje of wat aan korting krijgen op een dagentree, maar nu pak je op bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve bijna 70% korting op een ticket. Je betaalt geen 32,50, maar slechts een tientje, maaar bij Thermen Holiday, SpaPuur en SpaWell betaal je een tientje voor een dagentree. Bij SpaWeesp, VeluwseBron en Elysium betaal je 12,50 (nog altijd meer dan 60% korting)

Gratis naar het museum

Omdat de basisscholen morgen dicht zijn in verband met de staking, zijn er een aantal museu die hun deuren gratis openen (voor kinderen). Zo kan je bij het Scheepvaart Museum en het Tropenmuseum gratis naar binnen op 30 en 31 januari. Nu.nl schreef een leuk artikeltje naar nog veel meer uitjes waar je met korting of gratis naar toe kan.

Dikke korting op de dierentuin

Ook de dierentuinen kennen op dit moment genoeg kortingsacties. Omdat het normaal koud is in januari kan je met een mooie korting naar Ouwehands Dierenpark (China Lights)Burgers Zoo voor € 15,- of naar Gaia Zoo voor € 14,50. Daarnaast zijn er nog de dierentuinen die mee doen aan de AH Dierentuin actie (tickets voor 16,- per persoon)

Auteur
Matthijs
Datum
29 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Januari loopt alweer op z'n eind en ondanks dat het overal rustig is, zijn er toch wel wat toppers te scoren. Wij vertellen je hoe je gratis naar het museum kan,, met korting naar een Dierentuin of met bijna 70% korting kan ontspannen bij een dagje Wellness.