Dierentuin

Dierentuinen voor 16 euro bij AH

Matthijs 

De jaarlijkse 2e ticket gratis actie van AH is afgelopen, maar dat betekent niet dat je geen tickets met korting meer kan kopen bij de appie. Ze hebben nu namelijk een best aardige dierentuindeal: voor een aantal dierentuinen betaal je maar 16 euro per ticket. Of dat een goede deal is, lees je hier. 

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar onze gloednieuwe site voor de meest actuele info en deals

Wat is de deal?

Voor de volgende dierentuinen betaal je slechts 16 euro per ticket:

  • Beekse Bergen van 26,- voor 16,- per ticket
  • Dierenpark Amersfoort van € 24,- voor 16,- per ticket
  • Wildlands van  €27,50 voor € 16,- per ticket
  • Apenheul van € 24,- voor 16,- per ticket
  • Dierenrijk van € 21,- voor € 16,- per ticket
  • Dolfinarium van € 28,50 voor € 16,- per ticket

De tickets zijn te koop tot half februari en geldig t/m 30 juni. Voor al deze 6 dierentuinen is dit op dit moment de beste deal die je kan vinden. Het zal waarschijnlijk niet de beste deal van heel 2020 worden want voor bijna alle uitjes hebben we vorig jaar ticket prijzen gezien die nog een paar euro lager lagen, maar als je binnenkort op pad wil dan zijn deze deals op de AH site zeker de moeite waard.

Tip: vanaf 3 februari heeft Kruidvat ook weer zijn Dierentuinweken. Vorig jaar ging het om tickets van € 14,50 per stuk. Deze tickets golden voor veel meer dierentuinen, dus misschien is het de moeite waard om even op die deal te wachten.

 

Auteur
Matthijs
Datum
26 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Na de eerste topdeals van eerder deze week, barsten nu ook de Dierentuin en Pretparkweken los. Te beginnen met de Dierentuinactie van AH. Of dat een goede deal is, lees je hier.