Korting

De eerste topdeals van 2020

Matthijs 

Nog een weekje en Januari zit er al weer op. In februari openen een aantal uitjes, al is het maar voor een paar weekenden en de voorjaarsvakantie, hun deuren. In maart en april begint het dan echt weer en barst het pretpark seizoen van 2020 los. Niet gek dus dat we langzaamaan de eerste ticketdeals voorbij zien komen. Net als vorig jaar geldt: de deals in het voorseizoen blijken meestal de beste deals van het jaar te zijn. De parken willen immers allemaal het seizoen goed beginnen en dumpen tickets daarom vaak voor bizar lage prijzen. 

#1 Phantasialand met 34% korting

Vorig jaar lag de entreeprijs nog net onder de 50 euro, dit jaar betaal je aan de kassa maar liefst € 52,50 voor een dagje Phantasialand. Heb je daar geen zin in en weet je zeker dat je dit jaar naar Duitsland gaat dan scoor je nu een topdeal en betaal je slechts € 34,50 voor een ticket dat het hele jaar geldig is. Die € 34,50 was in het seizoen de absolute bodem, dus we weten vrijwel zeker dat het ook dit jaar de laagst mogelijke prijs is. De tickets koop je hier

#2 Seizoenskaart Apenheul met € 10 korting

Normaal kost een seizoenskaart € 42,50, maar tot 3 april krijg je een tientje korting op die prijs. Met 2 bezoeken in een jaar heb je dat geld er uit én je krijgt nog een hoop extra voordelen zoals: 50% korting op je tickets voor Blijdorp, Wildlands, Gaia Zoo en Ouwehands Dierenpark. 40% korting bij de Plopsa Parken en Walibi Holland en 20% korting bij Toverland. Ook die kortingen zijn dus de moeite waard! De seizoenskaart koop je hier.

#3 Dolfinarium tickets voor € 16,50

De kassaprijs voor 2020 is vastgesteld op € 28,50, maar als je nu tickets koopt bij Dagtickets.nl dan gaat daar zomaar € 12,50 vanaf. Vorig jaar gingen de kortingen soms nog net iets verder (prijzen van € 13,50 tot 15,- per ticket), maar we weten natuurlijk niet of dat dit jaar ook weer gaat gebeuren. Wil je zeker zijn dat je deze korting scoort dan koop je je tickets dus nu via deze site.

Zijn dit de beste deals?

Omdat de meeste uitjes in een diepe winterslaap zitten, is het aanbod vrij beperkt en zijn dit inderdaad de beste deals van het moment. We kijken echter ook naar de afgelopen jaren en weten daarom wat een beetje de bodemprijzen zijn. Bovengenoemde aanbeidingen zitten allemaal heel dicht bij die bodem dus je kan de tickets met een gerust hart kopen, zonder later in het seizoen tegen een deal aan te lopen die nog 10 x beter is. 

Auteur
Matthijs
Datum
24 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De eerste 3 topdeals van 2020 zijn binnen. Vooral de Phantasialand deal zijn we blij mee want ondanks de fors gestegen kassaprijs, is de kortingsprijs gelijk gebleven een 2019.