Korting

Korting op heel veel uitjes bij Tiqets

Matthijs 

We hebben het aanbod van Tiqets al een tijdje op Tikata staan en niet voor niets! Bij Tiqets krijg je namelijk niet alleen altijd skip-the-line tickets op je telefoon (dus je hoeft niets te printen), maar je kreeg tot voor kort op bijna hun hele aanbod 5% korting. Dat was vooral fijn omdat er een aantal grote bekende uitjes bij zaten die eigenlijk verder nergens korting geven (Europapark bijvoorbeeld). De vrienden bij Tiqets maken het aanbod echter nu nog mooier....

Ok. Wat is de deal?

Met de actiecode van Tiqets krijg je nu niet 5%, maar 10% korting op zo'n beetje hun hele aanbod. En zoals gezegd zitten daar een aantal grote namen bij die nergens anders korting geven. Voor het hele aanbod kijk je snel op onze Tiqets pagina. Het enige uitje dat niet meedoet is de Efteling, maar dat is helemaal niet erg want de Groupon deal en ANWB deal geven je 20% korting en zijn nog steeds beschikbaar.

 

Hoe krijg ik die korting dan? Simpel: gebruik de links op onze Tiqets pagina en gebruik actiecode TIKATQ10 bij het afrekenen. De code werkt alleen als je de links via onze pagina volgt (dat heeft Tiqets zo ingesteld om te voorkomen dat andere websites er met deze mooie actie vandoor gaan. 

En zijn dat dan de beste deals?

Jazeker. Voor een heel aantal grote musea en dierentuin in Nederland die normaal nooit korting geven, is die 10% korting echt de beste deal. En zelfs een groot Frans park doet mee. Wees er wel snel bij want er geldt "OP = OP". In het ergste geval gaat de korting weer terug naar 5%...

Auteur
Matthijs
Datum
16 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Tiqets maakt het nu wel heel bont. Geen 5, maar 10% korting op heel veel grote namen. Lees snel hoe jij de grote musea en dierentuinen van Nederland bezoekt met 10% korting.