Motorshow

Pre-sale tickets voor de IAMS 2020

Matthijs 

Tot 2015 had je de auto RAI, vanaf 2018 heb je de International Amsterdam Motor Show (IAMS). De grootste autoshow van de Benelux. Omdat de 3e editie groter dan ooit wordt, vonden wij het tijd om ook aan dit uitje wat aandacht te besteden, zeker omdat er nu pre-sale tickets met korting te koop zijn!

Ok, wat is de IAMS?

De Amsterdam Motor Show is het grootste en meest dynamische event van Nederland. Op meer dan 50.000 vierkante meter vind je in de Amsterdamse Rai een zeer gevarieerde keuze aan auto’s: van extreme supercars tot de meest zeldzame klassiekers en de nieuwste modellen van importeurs. Ruim 300 auto’s zijn aanwezig om te zien, ruiken en horen. Ook is er een maar liefst 12.000 m3 grote Action Arena, onder leiding van de welbekende racefamilie Bleekemolen, waar er volop wordt geracet en gedrift met snelle Lamborghini’s en Ferrari’s. Zit je liever zelf achter het stuur? Dat kan ook op de IAMS. Wat dacht je van een Audi R8 Spyder of Nissan GTR? Zelfs rijden in de allernieuwste Lamborghini Huracan Evo Spyder behoort tot de mogelijkheden. Maar je kunt ook oog in oog komen te staan met Bekende Nederlanders, artiesten, influencers of een grote naam uit de muziekwereld: op IAMS gebeurt het allemaal.

Mooi. Wat kost dat?

Dat ligt er aan wat je gaat doen. Er zijn "normale" tickets, maar ook specials zoals unieke VIP tickets, combi deals en zelfs de mogelijkheid om zelf in een supercar te rijden. De deals die je bij IAMS zelf kan kopen:

  • Een ticket voor de VIP Preview Night op donderdag 9 april (vanaf 19:00 - 00:00). Kost je € 99,-
  • Een entree ticket voor vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 of maandag 13 april kost je normaal € 25,- maar je krijgt nu € 5,- vroegboekkorting en kan dus al voor € 20,- naar binnen. Kindertickets kosten trouwens € 12,50
  • Daarnaast heb je nog een gift-set (2 tickets + 3 maanden TopGear magazine. Kost normaal  € 85,- maar nu krijg je 40 euro korting en betaal je € 45,-
  • Je kan ook een ticket kopen om mee te rijden in een supercar (€ 50,-) of je kan zelf sturen voor € 100,-. Let wel op dat je naast dit bedrag ook nog een ticket moet kopen voor de beurs zelf.

Een pre-sale korting. Mooi. Is dat de beste deal?

Voor nu zeker! We hebben nog geen andere sites met aanbiedingen gezien. Uiteraard kunnen we niet uitsluiten dat de grote deal-sites zoals Social Deal, Tripper of Groupon gaan stunten met de ticketprijzen, maar als je zeker wil zijn dat je deze mooie pre-sale korting pakt, dan bestel je je tickets vandaag nog hier

Auteur
Matthijs
Datum
10 januari 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

In april vindt de 3e editie van de International Amsterdam Motor Show in Amsterdam plaats. Meer dan 300 autos op meer dan 50.000 vierkante meter. Hét uitje voor de autoliefhebber. En het goede nieuws: er is nu een pre-sale korting waarmee je 20% bespaart!