Kerst 2020

De beste deals voor de kerstvakantie

Matthijs 

Nog een paar dagen zwoegen, dan wat irritante collega's van je afhouden tijdens de kerstborrel,  maar dan is het echt zo ver! Kerstvakantie. Twee weken vrij en dus genoeg tijd om op pad te gaan. Een aantal uitjes dat in de winter gesloten is, gaat in de kerstvakantie speciaal open én ze stunten ook nog eens met hun prijzen. Wij zetten een aantal toppers op een rij.

#1 Dolfinarium voor nog geen 14 euro

Het Dolfinarium in Harderweijk is één van die uitjes die in de winter eigenlijk gesloten is, maar die speciaal open gaat in de kerstvakantie. Tickets kosten € 23,50 aan de deur voor iedereen van drie jaar en ouder, maar er zijn heel veel manieren om korting te scoren. Zo kan je voor € 13,95 via Actie van de Dag of koop je een ticket voor € 14,50 bij Tripper, Dagtickets of Social Deal.

#2 Pairi Daiza met 2 euro korting

Normaal schrijven we niet eens over een deal met "maar" 2 euro korting, maar als het om Pairi Daiza gaat wel. Waarom? Nou omdat Pairi Daiza ook speciaal in de vakantie open gaat en omdat die 2 euro korting nou eenmaal de beste deal is. De tickets koop je gewoon online op de site van Pairi Daiza. Scheelt je in ieder geval een half uurtje zoeken naar een betere deal.

#3 Plopsa korting tot 50%

Ben je van van plan naar Plopsa Indoor Hasselt of Coevorden te gaan? Dan pak je nu 40% korting bij Plopsa. De tickets voor Hasselt koop je hier en die voor Coevorden hier. Beide deals zijn geldig t/m 4 januari 2020. Ga je op 25 december of 1 januari naar Plopsa de Panne, Plopsaqua, Hasselt of Coevorden dan pak je met deze deal zelfs 50% korting

Is dit alles?

Nee natuurlijk niet, maar we willen ook nog wat deals bewaren voor de komende weken. Zo gelden bijna alle deals in ons vorige blog (Phantasialand, Toverland, Duinrell, Tikibad, Beekse Bergen, Burgers Zoo en Dierenpark Amersfoort ook gewoon nog!. Ook daar pak je zomaar een tientje korting per ticket. F

Auteur
Matthijs
Datum
18 december 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nog een paar dagen en dan begint de kerstvakantie. Hét moment om te genieten van een goedkoop dagje uit. Wij zetten een aantal toppers op een rij.