Walibi Holland

Korting op je Walibi abonnement

Matthijs 

Een paar dagen geleden kregen we al een spannende mail van Walibi dat er op 29 november (Black Friday) een topdeal beschikbaar komt, maar dat ze nog even geheim wilden houden wat die actie is (we hopen op tickets voor het seizoen 2020 voor een euro of 25,-) Vandaag kwam er echter nog een mail met ook een topdeal: vanaf vandaag krijg je namelijk een tientje korting op een Walibi abonnement voor het seizoen 2020!

Mooi! Wat is de deal precies?

Speciaal voor de feestdagen krijg je van 26 november t/m 23 december een tientje korting op je je jaarabonnement! Er zijn drie opties:

  • De Walibi pas voor 2020 geeft onbeperkt toegang tot het park, ook tijdens Halloween en #Lekkergaan. Je krijgt ook 40% korting op de Apenheul, Slagharen, Moviepark, Beekse Bergen, Dierenrijk, ZooParc Overloon en AquaZoo in Leewarden. Kost normaal  € 82,50, maar nu dus voor € 72,50
  • De Friends pas is eigenlijk precies hetzelfde, je moet er alleen minimaal 3 kopen. Dan betaal je geen € 72,50, maar slechts € 62,50 per pas!
  • Of je gaat all-in met de Family pas die geldt voor maximaal 5 gezinsleden. Kost normaal € 285,- en nu slechts € 245,- Dat is dus minder dan 50 euro per persoon!

En is dat allemaal de moeite waard? Nou: als je vaker naar Walibi gaat zeker wel. We hebben in 2019 gezien dat een ticket voor € 25,- zo'n beetje gedurende het hele seizoen te krijgen is. De Halloween tickets kosten, met korting, een euro of 30,- dus als je van plan bent minimaal 3 x te gaan dan heb je je geld er uit. Koop je een family pas, dan ben je er al met 2 bezoekjes uit. Zeker de moeite waard dus!

De passen met korting scoor je hier.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
26 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Walibi heeft tijdens Black Friday een geheime deal (die pas over 2 dagen onthuld wordt), maar tot die tijd hebben ze ook een prima jaar abo deal: je krijgt namelijk nu een tientje korting op je jaarabonnement voor 2020!