Efteling

Topdeal bij Voordeeluitjes

Matthijs 
Dat je bij Voordeeluitjes regelmatig een topdeal voor een hotelovernachting in de buurt van de Efteling kan scoren wisten we al. Dat je dan een gratis ticket voor de Efteling krijgt ook, maar heel november krijg je bij elke boeking ook nog eens een gratis wellness dag voor 2 personen ter waarde van ruim 60,- 

Wat is de deal?

Via Voordeeluitjes.nl boek je een verblijf bij Best Western Hotel de Korenbeurs. Voor 67,- per persoon krijg je 1 overnachting, 1 x uitgebreid ontbijtbuffer, 1 x dagentree voor de Efteling, gratis parkeren en gratis Wifi. Dat is natuurlijk al een topdeal, maar in november gaat Voordeeluitjes nog verder: bij elke boeking in November ontvang je een gratis wellness dag voor 2 personen ter waarde van ruim € 60,-. De bon is te verzilveren tot 31 maart 2020 en geldig bij Dagjewellness.nl. Daar vindt je o.a. Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, SpaWeesp, SpaPuur, Thermen Holiday, SpaWell, SpaSense en Hezemeer.

De kleine lettertjes:

  • op de hotelboeking betaal je nog 2 euro p.p. toeristenbelasting en administratiekosten (€ 5,95)
  • de wellness bon is niet geldg van 25 dec - 30 dec. Bij het boeken van je dagje betaal je nog wel boekingskosten (€ 4,25 - 8,25 p.p.)

Geen zin in het Best Western Hotel? Of geen zin in de Efteling? Dan heeft Voordeeluitjes nog een flink aantal andere hotels met een soortgelijke deal:

 

is dit echt de beste deal ?

Als je voor 67,- een nacht in een hotel slaapt, er heerlijk ontbijt, vervolgens de Efteling in kan en op een later tijdstip nog een keer gratis een dagje naar een wellness resort kan, dan is dat echt wel de beste deal die we hebben kunnen vinden. Veel goedkoper dan deze deal van Voordeeluitjes ga je het niet krijgen.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
23 november 2019
Leestijd
10 minuten
 

Samenvatting

Altijd al een keer willen overnachten in een hotel bij de Efteling? Dat kan eigenlijk altijd wel met korting. Je slaapt op het park of er dicht in de buurt en krijgt bij de overnachting een ticket kado. In dit geval maakt Voordeeluitjes het nog iets gekker: jij krijgt, als je in November boekt, een wellness dag ter waarde van 60 euro kado!