Black Friday

Black Friday 2019

Matthijs 

Hoera! Het is Black Friday (en over een paar dagen Cyber monday). Ik moet toegeven: na Singles Day, Sint Maarten, Halloween en de Sint weet ik soms niet meer of er ook nog normale dagen in oktober, november en december zijn. Anyway: Black Friday dus tijd voor heel wat deals voor dagjes uit. Veel verkopers trekken black fridat gewoon door tot bijvoorbeeld 1 december dus ook de komende dagen zullen er voldoende tickets te vinden zijn!

#1 40% korting op je Walibi Holland tickets voor 2020

Twee dagen geleden was er opeens een deal met een tientje korting op je jaarabonnement voor 2020, maar deze black friday deal gaat nog even een stapje verder: je koopt nu (en morgen) tickets voor 2020 voor maar € 22,- per stuk! Dat is de € 15,- korting en als we naar 2019 kijken ook meteen de absolute bodemprijd van dit jaar. We kunnen dus met een gerust hart stellen dat je deze tickets kan kopen, want de korting gaat volgend jaar echt niet hoger worden. Let op: de tickets zijn alleen niet geldig tijdens de Halloween dagen in 2020. De tickets koop je hier

#2 Sea Life tickets alleen vandaag voor maar 8 euro

Bij Tripper koop je alleen vandaag Sea Life tickets (geldig t/m 29 december) met meer dan 50% korting! Je betaalt geen € 17,25, maar slechts € 8,- per persoon! Dat is meteen de beste deal van 2019. De tickets scoor je hier.

#3 Slagharen jaarabonnement

Bij Slagharen koop je op deze pagina alvast je jaarabonnement voor volgend seizoen voor een wel heel aantrekkelijke prijs:

  • Een Brons abonnement geef je onbeperkt toegang tot 3 januari 2020 voor € 29,90 (dat is de kassaprijs van één ticket!)
  • Een zilver abonnement geef je ook gratis toegang en gratis parkene en korting op restuarants, winkels en overnachtingen voor € 35,- (normaal € 48,90!!)
  • Een goud abonnement geeft je ook nog gratis toegang tot Movie Park Germany, Bobbejaanland & Belantis. Kost normaal € 55,- maar nu slechts € 55,-

#4 Dolfinarium tickets voor € 9,99

Minder dan een tientje voor een ticket naar Dolfinarium? Dat is echt de laagste prijs van dit seizoen. De tickets zijn vanaf 22 november (tot en met 2 december) te koop op de actiesite van Dolfinarium. De tickets zijn geldig t/m 30 april dus ook gewoon tijdens de kerstvakantie of in de voorjaarsvakantie van 2020!

#5 Bobbejaanland tickets en jaarabo's met korting

Ook bij Bobbejaanland kan je Black Friday korting scoren. Ze hebben de volgende deals:

  • Een dagticket voor seizoen 2020 voor 24,90 (normaal bijna 40 euro). Geldig van 4 april t/m 8 november 2020
  • Een Silver Pas voor seizoen 2020 van € 77,- voor € 55,-. Met deze Silver pass krijg je o.a. gratis toegang tot Movie Park Germany, Slagharen en Belantis.

#6 Bespaar € 15,- op je jaarabonnement bij Movie Park Germany

Movie Park Germany heeft tot 1 december ook een Black Fridat Sale: Je krijgt 15 euro korting op je jaarabonnement voor 2020. De keuze:

  • Goud Abo: geen € 99,- maar slechts 84 euro. Of een Zilver Abo geen € 79,- maar slechts € 64,-. Bij beide abo's krijg je heel veel extra's zoals een gratis entree voor 1 vriend, gratis toegang tot Bobbejaanland en Slagharen en korting op winkels en souvenirs. 

#7 40% korting op je Plopsa Tickets

Vanaf donderdag 28 november koop je op deze pagina tickets met 40% korting voor Plopsa de Panne, Plopsaqua, Plopsa Hasselt en Plopsa Coevorden. De tickets zijn geldig voor personen van 1m en groter en gelden t/m 5 januari 2020! 

#8 Toverland tickets voor € 10,-

Op Black Friday zijn ze pas te koop, maar dan pak je ook wel een hele mooie korting: tickets voor Toverland, geldig tot 20 december voor slechts een tientje. Let op: in de winter zijn alleen de 2 hallen open in Toverland. De tickets koop je vanaf de 29e hier.

#9 Disneyland tickets met 50% korting

Tot 6 december kooopje een tickets voor 1 dag voor 2 parken voor slechts 51 euro (die tickets kosten normaal ruim het dubbele!). De tickets zijn geldig van 6 januari t/m 7 februari en zijn hier te koop

Is dat alles ??

Er is vast nog veel meer moois, maar met bovenstaande 8 topaanbiedingen zit je sowieso goed. Omdat we ook nog Cybermonday krijgen (en wat voor gekke namen de verkopers ook mee komen) zullen we de komende dagen dit blog ook nog aanvullen met alle deals die we vinden. Heb je tips? Laat ze ons dan weten via het contact formulier of via Whatsapp (zie onderaan de pagina)

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
29 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Hoera! Black Friday! Lees snel welke 9 topdeals we hebben gevonden.