Artis

Maak 's nachts een wandeling in ARTIS in het donker

Matthijs 

Altijd al eens in het donker door een dierentuin willen lopen? Vanaf 6 december kan je in het donker in Artis wandelen en beleef je Artis op een hele andere manier, in het aardedonker! En het mooie: de tickets zijn ook nog eens flink afgeprijsd.

Wat is de deal?

Vanaf 6 december tot 18 januari kan je elke donderdag, vrijdag en en zaterdag tussen 17:00 en 20:00 terecht in Artis in het donker. In de kerstvakantie kan het zelfs op bijna alle dagen (alleen op 31 december niet). En wat zie je dan? Slapende flamingo's, lichtgevende paddestoelen en jagende vleermuizen. Let op: de dierentuin is open tot 20:00, maar je kan tot 19:30 naar binnen. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en je hebt de app nodig om je door het park te leiden (en dus een telefoon die goed opgeladen is).

De tickets kosten € 15,- per persoon (of € 7,50 als je ARTIS-lid bent. De toegang tot ARTIS-Micropia is inbegrepen. Er is een gerucht dat je op 6 december zelfs gratis naar binnen mag als je in pyama komt!

Meer info en tickets vind je hier

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
15 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Altijd al eens willen zien wat de dieren in een dieretuin na sluitingstijd allemaal uitspoken? Dat kan nu met de nachtwandelingen in Artis. Je loopt in het pikkedonker door het park en ziet de dieren zoals je ze nog nooit gezien hebt.