Wintersport

Topdeals voor Sneeuw- en Schaatsbanen

Matthijs 

Afgelopen week is het wintersport seizoen in veel plaatsen in Oostenrijk begonnen en we hadden zelf ook zowaar een nachtje met een paar graden vorst te pakken Tijd dus om de skis te laten waxen en de schaatsen uit het vet te halen toch? Het is in ieder geval een ideaal moment om weer wat te oefenen op de lange latten of een uurtje op een kunstijsbaan te gaan schaatsen voor het geval de winter in december echt aanbreekt. Dus wat heb je dan nodig? Juist! korting op schaats- en sneeuwbanen. Het goede nieuws: die is er genoeg!

Schaatsen met korting

Er zijn genoeg (kunst)ijsbanen in Nederland en schaatsen is over het algemeen niet heel duur. Toch is er genoeg korting te vinden. Wij zetten een aantal deals voor je op een rij:

Skien en Snowboarden met korting

Er zijn meerdere sneeuwhallen in Nederland en bijna allemaal hebben ze korting. Toch kan het soms ook de moeite waarde zijn om net even over de grens te kijken. Let bij het kopen van tickets ook op hoe lang ze geldig zijn. Over het algemeen zijn er tickets voor 1, 2, 4 uur of de hele dag. Net als bij de schaatsbanen geldt: er is meer dan genoeg korting te halen op dit moment:

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
15 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het is elk jaar de vraag of er nog een winter in Nederland komt, maar gelukkig zijn er elk jaar gewoon genoeg plekken om te schaatsen en skien of snowboarden in Nederland. Ideaal om te oefenen voor de echte wintersport of als goede vervanging voor een dure wintersport in het buitenland.