IJsbeeldenfestival

Gratis entree bij een overnachting

Matthijs 

We hebben het al veel vaker gezegd: korting op losse tickets is leuk, maar korting op deals inclusief een verblijf is dubbel leuk! Niet alleen krijg je korting op een overnachting in een prachtig hotel, je krijgt er ook nog eens gratis tickets bij! De komende tijd zullen we regelmatig een aantal toppers inclusief verblijf met jullie delen. Vandaag: het IJsbeelden festival in Zwolle.

Wat is de deal?

Vanaf 14 december tot 1 maart kan je in Zwolle weer terecht bij het IJsbeelden festival. Het thema dit jaar is: “R-IJS DOOR DE TIJD”. In een 1.200 m2 grote vrieshal is maar liefst 550.000 kilo ijs en sneeuw omgetoverd tot een aantal prachtige sculpturen. De hoogste sculpturen zijn 6 meter hoog! Door de combinatie met licht en geluid en projectie maak je een prachtige reis die begint in de prehistorie en eindigt met de eerste mens op Mars. Tickets kosten normaal € 17,50 voor een volwassene of € 12,50 voor een kind. Uiteraard zijn er ook tickets met wat korting te koop bij bijvoorbeeld de webwinkel van AD

Het kan echter nog veel goedkoper! Je kan zelfs helemaal gratis naar binnen als je een verblijf bij Hotel Mercure in Zwolle boekt via Voordeeluitjes. Dit driedaagse arrangement kost normaal € 165,- maar bij Voordeeluitjes scoor je nu 30% korting en betaal je maar € 115,- Dat is dus inclusief:

  • 2x overnachten
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen winter menu
  • gratis entree Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle
  • gratis koffie- en theefaciliteiten
  • gratis informatiemap Zwolle
  • gratis WiFi

Wees snel want een aantal dagen zijn al uitverkocht. Als je trouwens nog wat Air Miles hebt liggen, kan er nog een tientje van de prijs af! Anyway: gelukkig zijn er ook nog flink wat dagen beschikbaar in bijvoorbeeld de kerstvakantie. De deal vind je hier

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
13 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Over een paar weken gaat het jaarlijkse IJsbeelden festival in Zwolle weer van start. Tickets zijn altijd wel betaalbaar en is ook vaak korting te krijgen, maar met deze deal ga je zelfs helemaal gratis. Je overnacht ook nog eens met een dikke korting in het prachtige Mercure Hotel!