Tips 

Tips voor dit weekend

Matthijs 

Het pretpark en dierentuin seizoen is nu echt de winter ingegaan. Toch zijn er ook dit weekend gewoon korting te krijgen op een aantal topuitjes. Wij zetten de tips voor dit weekend (en de dagen erna) voor je op een rij.

#1 Voor een tientje naar Madurodam

We schreven er eerder al een blog over, maar dit weekend zijn de AD Abonneedagen in Madurodam. De naam is een beetje verwarrend want je hoeft helemaal geen AD klant te zijn om deze topdeal te mogen kopen. De tickets kosten dus maar een tientje en het is nog inclusief gratis parkeren ook. De deals koop je hier.

#2 Voor een tientje naar Julianatoren

Julianatoren is dit weekend nog een keer open. Normaal kosten tickets € 25,- maar nu krijg je maar liefst 60% korting en het is nog inclusief gratis parkeren ook! De tickets scoor je hier

#3 Slagharen voor € 13,95

Ook Slagharen is alleen in de weekenden open in de winter. Een ticket kost normaal € 29,95, maar nu scoor je tickets voor minder dan € 14,- De tickets, inclusief zwembad, zijn hier te koop. 

#4 Bezoek de sneeuwbaan van de Uithof voor € 9,95

Normaal kost 2 uur sneeuwbaan twintig euro, maar nu krijg je maar liefst 50% korting. Ideaal als je je skills nog even wil oefenen voordat je in de kerstvakantie naar de sneeuw in Oostenrijk gaat. De tickets koop je hier.

#5 Attracties in Amsterdam met 40% korting

Groupon staat bekend om de deals die ze zo'n beetje het hele jaar hebben voor de grote attracties in Amsterdam: Madame Tussauds (46% korting), Ripley's Believe it or not met 40% korting, The Amsterdam Dungeon met 45% korting of BodyWorlds met 42% korting

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
08 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Er staat weer een weekend vol korting voor de deur. Daarom zetten we een mooi lijstje met korting tot meer dan 60% voor je op een rij.