Staking

Tips voor woensdag 6 november

Matthijs 

Morgen gaan een flink aantal (basis)scholen staken en moet er dus entertainment bedacht worden...tenminste dat denken veel uitjes. Bij heel veel uitjes kan je namelijk met heel veel korting (of zelfs gratis) naar binnen. Sommige parken die eigenlijk dicht zijn, gaan speciaal een extra dag open (bijvoorbeeld Toverland en Slagharen). Wij zetten een aantal top uitjes met korting voor je op een rij

#1 Gratis naar Blijdorp

Bij Blijdorp kunnen kindere t/m 12 jaar gratis naar binnen. Wel moet er minimaal 1 betalende volwassene mee naar binnen. Meer info over de deal vind je hier. 

#2 Voor € 4,- naar Artis

Artis is niet helemaal gratis, maar vraagt 4 euro per kind en 18 euro per volwassene. Dat is al met al een hele fikse korting. Er zijn ook tickets inclusief Micropia. Meer info over deze deal vind je hier. 

#3 Voor € 6,- naar Gaia Zoo

Ook GaiaZoo is niet gratis, maar kinderen betalen maar 6,-. Een volwassene koopt gewoon een normaal kaartje. Meer info over deze deal vind je hier. 

#4 Gratis naar het museum

Kinderen en begeleiders mogen op 6 november gratis naar het Scheepvaartmuseum. Alle info en voorwaarden vind je hier. Ook het Afrika Museum en Museum Volkenkunde zijn gratis voor kinderen.

#5 Gratis naar Wildlands

Ook Wildlands is gratis voor kinderen uit het basisonderwijs. Leerlingen van het VO kunnen voor half geld komen. Meer info over de actie vind je op de Wildlands site. 

#6 50% korting bij Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden

Alleen morgen geldig met actiecode STAKING. Je krijgt maar liefst 50% korting op je tickets vanaf 1m en betaalt geen 21,50 maar slechts 10,75. De actie geldt bij Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
05 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Er wordt morgen in het hele land gestaakt door leraren. Parken springen daar slim op in en geven zo'n beetje gratis tickets weg. In ons blog zitten we een aantal toppers op een rij.