Winactie

Een winactie en een veiling

Matthijs 

Zondag 3 november is de dag dat nog een flink aantal pretparken en dierentuinen de deuren sluiten voor de winter. Moviepark, Walibi Belgium, Plopsa Coo, Bellewaerde en  Apenheul sluiten bijvoorbeeld om pas in het voorjaar van 2020 weer open te gaan. Minder parken die open zijn, betekent minder topdeals, maar toch hebben we ook vandaag weer twee mooie acties gevonden: een winactie voor de Efteling en een unieke veiling voor Ouwehands Dierenpark waar je ook meteen een goed doel mee steunt!

#1 Winactie Efteling

Net als vorig jaar kan je bij aankoop van Unox producten meedoen aan een soort loterij waarin heel veel tickets worden weggegeven voor de Unox-dag in de Winter Efteling op[ zondag 19 januari 2020. Meedoen is simpel: koop een Unox product bij een deelnemende supermarkt, lever de kassabon in op deze pagina, je maakt direct kans op 4 Gouden tickets. Je ontvangt een bevestiging van de deelname en binnen 3 dagen de uitslag. 

De actie loopt van 20 oktober tot 9 december en is geldig bij Boni, Boon, Coop, Deen, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, Plus, Poeiesz, Spar en Vomar.

#2 Veiling voor Ouwehands Dierenpark

Op vakantieveilingen kan je nu twee tickets in de veiling winnen voor Ouwehands Dierenpark. Nu worden er uberhaupt niet zo vaak tickets geveild voor dit mooie dierenpark, maar in dit geval steun je er ook nog het goede doel mee! De volledige opbrengst van de veiling gaat naar stichting Opkikker. Als je de veiling wint, krijg je ook nog eens een EuroParcs kortingscode kado!. De tickets zijn geldig tot 18 december. Meedoen aan de veiling die je hier

 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
03 november 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Na het eerste weekend van November breekt echt een rustige periode in de pretpark wereld aan. Bijna alle pretparken zijn met winterslaap tot het voorjaar van 2020. Zijn er dan geen deals meer? Natuurlijk wel! Een winactie en een veiling!