AD webwinkel

AD Abonneedagen met heel veel korting

Matthijs 

Er waren vandaag wat geruchten over een herhaling van de AD WinterEfteling actie uit 2018, maar die blijkt nog niet bevestigd te zijn. Wel heeft de webwinkel van AD drie topdeals waarmee je een hele dikke korting krjgt op Madurodam, Toverland of Slagharen. Niet alleen zijn de prijzen bizar laag, in alle gevallen zijn de tickets inclusief gratis parkeren! Daarmee bespaar je als snel een tientje extra op je dagje uit. Owja: het heet Abonneedagen, maar je hoeft echt geen AD Abonnee te zijn om de tickets te mogen kopen!

#1 Madurodam voor maar € 10,- 

Normaal kost een ticket voor Madurodam € 19,50. Er zijn altijd wel acties te vinden waardoor er een paar euro af gaat en met de deal van Social Deal kan je zelfs voor maar € 11,50 naar binnen. De tickets van AD zijn echter nog goedkoper! Op 9 of 10 november betaal je namelijk maar een tientje per persoon! En het parkeren is ook nog een gratis. De tickets scoor je hier.

#2 Toverland voor € 19,50 

Komend weekend (2 en 3 november) zijn de AD Abonneedagen in Toverland. Je betaalt dan geen € 33,- voor een volwassene ticket, maar slechts € 19,50! Een kinderticket (normaal € 23,50) kost dan maar € 12,50. Ook hier is parkeren inbergrepen. De tickets koop je hier. Na dit weekend begint trouwens het winterseizoen. Dan betaal je (met uitzondering van de kerstvakantie maar € 15,- per ticket bij Toverland zelf. Kortom: de AD deal is goed, maar als je pas over een paar weken gaat, kan het nog net iets goedkoper.

#3 Slagharen voor € 10,- 

Op 16 en 17 november is Slagharen aan de beurt voor de AD Abonneedagen. Normaal kost een ticket € 29,90 en ondanks dat er altijd wel deals zijn te vinden in de winter (zo zijn er tickets voor € 13,95 te koop via Actie van de Dag) is dit wel veruit de beste deal: je koopt tickets voor 10 euro per stuk en dat is ook weer inclusief parkeren. Deze tickets koop je hier.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
29 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

In November zijn er in Madurodam, Toverland en Slagharen AD Abonneedagen. Op die dagen ga je niet alleen voor een bodemprijs naar binnen, parkeren is ook nog eens gratis! Omdat de dagen in het winterseizoen vallen, is het sowieso wat rustiger in het park.