Deals

Het zomerseizoen 2019 is voorbij

Matthijs 

Als je naar buiten kijkt, is de zomer al een tijdje voorbij, maar na zondag 27 oktober is het zomerseizoen voor veel uitjes dan ook echt voorbij. Er breekt een rommelige tijd aan waarin veel uitjes van prijs wisselen (winter tickets zijn vaak goedkoper dan zomertickets), maar ook de grote spaarprogramma's zoals Campina Eurosparen schakelen over naar het winter assortiment. Wat dat precies betekent en of je nu nog wel korting kan krijgen, dat lees je in dit blog

Een rommelige tijd

We doen ons best om elke dag alle duizenden deals op Tikata up to date te houden, maar rond deze tijd is dat lastig. Waarom? Omdat voor een flink aantal uitjes bijvoorbeeld nog geen wintertickets te koop zijn. Die komen pas 1 of 2 dagen voor het eind van het zomerseizoen beschikbaar. Voor sommige parken is dat zondag de 27e. Andere gaan nog een weekje langer door. Omdat ook veel spaarprogramma's van deals wisselen, is het haast onmogelijk om alle deals de komende week 100% juist bij te werken. We doen uiteraard wel ons best!

Maar er zijn dus ook nieuwe deals?

Jazeker! Het mooie is dat een flink aantal parken die wel open blijven in de winter hun kassaprijs flink verlagen. Een goed voorbeeld is Avifauna. Dit leuke vogel (en apen!) park kost in de zomer € 18,- per volwassene. In de winter betaal je aan de deur nog maar net 8 euro. Door die lagere kassaprijs zijn er wel minder kortingsacties, maar dat maakt het vinden van de beste deal dus ook een stuk makkelijker.


Een andere goed voorbeeld is Campina Eurosparen. Zij hebben een paar dagen geleden hun zomertickets ingewisseld voor de winterdeals. Een aantal toppers die er bij zitten zijn:

En zijn er voor morgen nog goede deals? 

Ja hoor. Je kan morgen op de laatste dag van het seizoen nog voor € 15,- naar Drievlietvoor € 15,- naar Wildlands of voor € 26,40 naar Toverland.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
26 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Morgen is de laatste officiele dag van het zomerseizoen voor pretparken. Veel parken gaan daarna in winterslaap of zijn nog maar beperkt open. Dat betekent ook dat veel ticket aanbieders hun aanbod aanpassen. De zomerdeals gaan de kast in en de winterdeals worden afgestoft.