Artis

18 euro korting op een Artis abonnement

Matthijs 

De jongens en meisjes bij ING zijn de laatste tijd goed bezig. Niet alleen krijg je nu elke maand zonder echt iets te doen een paar honderd punten (die kreeg je eerst alleen als je rente kreeg, maar sinds de spaarrente 0% is was dat wat lastig). Die punten kan je nu ook op steeds meer topdeals inzetten. Nu ook op een Artis abonnement!

Korting op Artis?

Je leest het goed: korting op Artis. Normaal is die niet of nauwelijks te vinden of moet je wachten op de deal bij Dekamarkt aan het begin van het jaar, maar met je ING punten krijg je nu dus wel een heel aardige deal. Lever 1.000 punten (dat is ongeveer 2 maanden sparen) in en je krijgt 18 euro korting op één abonnement. Je betaalt dan geen € 76,- maar slechts € 58,- (ben je 65 jaar of ouder dan betaal je geen € 69,- maar slechts € 53,-). Als je nog een tientje bijlegt, mag je ook onbeperkt naar Micropia

Met dat abonnement heb je best wat voordelen:

  • Uiteraard mahe je een jaar lang gratis naar binnen
  • Je krijgt 10% korting op horeca en winkels in Artis
  • Parkeren kost geen € 15,- maar € 12,50 per keer
  • Je mag eenmalig 2 gratis introducees meenemen
  • Je krijgt ook nog eens 25% korting op extra kaarten aan de kassa
  • Je krijgt een Artis tijdschrift (4x per jaar)
  • Je krijgt korting op heel veel andere dierentuinen (Zoo Antwerpen, Planckendael, 50% korting op Blijdoro, Burgers Zoo en 25% korting op Wildlands)

Mooi! Maar ik wil meer abonnementen. Kan dat?

Met deze actie krijg je de korting alleen op het 1st abonnement. Daarna gaat de normale korting in werking: voor een 2e abonnement kreeg je namelijk altijd al 15 euro korting, voor een 3e abo maar liefst 20 euro en bij een vierde abonnement € 30,-. Dat zit wel goed dus.

Anyway: alles over deze topdeal is te vinden op de site van ING.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
24 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Korting op losse tickets voor Artis is al bijna nooit te vinden. Laat staan korting op een jaar abonnement. Toch hebben we nu een deal gevonden! Je krijgt maar liefst 18 euro korting (op ene abonnement dat normaal € 76,- kost). Daar moet je wel wat ING punten voor hebben (of iemand kennen die ze heeft).