Ouwehands

China Light Festival 2019

Matthijs 

Vanaf 21 december is het magische China Light Festival terug in Ouwehands Dierenpark. Tot en met 29 februari 2020 geniet je van het totaal vernieuwde lichtspektakel. Metershoge lichtkunstwerken toveren het dierenpark om tot een magisch lichtfestival voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de handgemaakte lichtobjecten van Chinese kunstenaars. Geniet daarnaast van Chinees live-entertainment en een nieuwe wintershow.

Dat is mooi! Wat kost dat?

De tickets aan de deur kosten € 17,50 voor een volwassene en € 15,00 voor een kind. Abonnementhouders kunnen voor een tientje naar binnen. Goed om te weten: de tickets zijn geldig vanaf 17:00. Wil je ook overdag van het park genieten? Dat kan maar dan koop je een combinatieticket voor de dag + avond. Deze kosten € 32,50 tot € 35,00

En zijn er ook kortingsdeals?

Ouwehands staat niet bekend om de topdeals met grote kortingen. Het park regelt zijn acties bijna allemaal zelf en er is alleen wat korting voor dagtickets te regelen via Hema, Jumbo en de Bank Giro Loterij. Toch is er ook op de China Light tickets een beetje korting te halen. Daar heb je wel iets voor nodig: ING punten (vroeger waren het Rentepunten, maar tegenwoordig krijg je elke maand een paar honderd punten als je een rekening bij ING hebt en is het dus een stuk makkelijker geworden om punten te sparen). Anyway: ben je (of ken je) een ING klant dan kan hij kortingsvouchers kopen die 5,- korting geven. Je hebt daarvoor 500 ING punten nodig. 

Al met al wordt een China Light avondje dan opeens erg aantrekkelijk: je betaalt voor een kind nog maar € 10,50 terwijl een volwassene voor € 13,00 naar binnen kan. De ING deal vind je hier. Let op: de vouchers zijn geldig vanaf 1 januari, dus helaas niet in de kerstvakantie.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
22 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Het duurt nog even, maar eind december begint het China Light festival in Ouwehands Dierenpark. Tijdens dit leuke uitje kan je vanaf 17:00 voor een mooie prijs naar binnen.