Herfstvakantie

Topdeals voor week 2 van de herfstvakantie 2019

Matthijs 

Voor het zuiden is de herfstvakantie morgen alweer voorbij, maar voor Noord- en Midden Nederland is hij vandaag pas echt begonnen. Uiteraard zijn er komende week heel veel Halloween uitjes te vinden met korting, maar we hebben ook een aantal toppers met flinke korting gevonden voor "normale" uitjes. Lees snel waar je vandaag nog korting pakt.

#1 Duinrell en Tikibad voor maar € 14,95

Hij is nog maar drie dagen beschikbaar, maar bij de Belgische Groupon koop je nog steeds tickets voor het attractiepark + Tikibad met 55% korting. De deal vind je hier.

#2 Wildlands voor maar € 15,-

Er wordt de laatste dagen veel gezocht op korting voor Wildlands. Het goede nieuws is dat de topdeal van Social Deal gewoon nog beschikbaar is. Je koopt je tickets voor maar € 15,- Dat is 12,50 korting op de normale prijs! De tickets koop je hier

#3 Phantasialand met € 10,- korting

Tot 3 november geldt het "zomer"-seizoen nog. Daarna gaat het park even dicht om vanaf 22 november weer open te gaan als "Wintertraum". Voor zowel de zomer- als wintertickets zijn er nu deals te vinden. Je krijgt bij zowel Actie van de Dag als Tripper een tientje korting op je zomertickets. De wintertickets koop je het best in de voorverkoop bij het park zelf. Voor bepaalde dagen betaal je maar net 20 euro!

#4 Beekse Bergen met 25% korting

Beekse Bergen heeft tot het eind van de maand zelf nog een topdeal. Je koop je tickets met 25% korting op de site zelf. Let op: de korting geldt voor de volwassene prijs dus op een kinderticket is de korting net wat minder, maar het blijft nog steeds de beste deal zonder bonnetjes, spaarpunten of lidmaatschappen.

#5 Madurodam met € 8,- korting

Naast de topper voor Wildlands heeft Social Deal ook nog steeds de topper voor Madurodam! Je betaalt geen € 19,50, maar slechts € 11,50. Let op: deze deal is niet geldig tijdens de herfstvakantie! Wil je in de herfstvakantie op pad dan pak je de deal van Tiqets. Met actiecode TIKATQ05 betaal je minder dan 14,- per ticket. 

#6 Burgers Zoo voor € 17,50

Normaal betaal je € 23,50 voor een ticket, maar zowel bij Tripper als bij de webwinkel van AD betaal je slechts € 17,50. Het ticket van Tripper is wat langer geldig dus als je nog niet zeker weet wanneer je gaat, raden wij je de Tripper deal aan. 

Zijn dit echt de beste deals?

Voor vandaag wel ja. Lees je dit blog op zondag of nog latern? Dan kan je het zomaar dat de deals niet meer beschikbaar zijn of dat er net een betere deal is. Kijk dus altijd eerst op de park detail pagina's of installeer onze deal alert app. Dan ben je altijd op de hoogte van de beste deals.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
19 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De tweede week van de herfstvakantie van 2019 is aangebroken. Tijd om een aantal toppers op een rijtje te zetten, zodat ook jij met een mooie korting op stap kan.