Disneyland

Korting op je verblijf in Disneyland

Matthijs 

Op tickets voor Disneyland is eigenlijk nooit korting te krijgen. Op een verblijf (inclusief gratis tickets!) wel. Zo krijg je bij Disneyland zelf bijna altijd wel 15% - 20% korting, maar er zijn ook andere aanbieders en die hebben soms deals die nog beter zijn! 

Wat is de deal? 

Bij Travelcircus (een Duitse dealsite) krijg je nu een topkorting op een verblijf van 3 dagen / 2 nachten im januari 2020 tijdens de Frozen Celebrations.
  • Aankomst: 23, 24, 26, 27 of 28 januari
  • 2 of 3 dagen toegang tot de Disney parken
  • Je slaapt 2 dagen in een Disney hotel naar keuze
  • De prijzen verschillen per dagen en zijn afhankelijk of je met 4 of 6 personen gaat, maar op de goedkoopste dagen betaal je € 118,- per persoon voor 2 dagen. Dat is goedkoper dan als je losse tickets zou kopen!

Deze aanbieding is hier te koop

Zijn dit echt de beste deals?

Bij Disneyland zelf krijg je op dit moment 25% korting + 200 euro zakgeld (die je in het park kan uitgeven. Dat is ook een hele scherpe deal, maar de deal van Travelcircus is nog net iets beter.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
7 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

De losse tickets voor Disneyland zijn bijna nooit te koop met korting, maar als je een nacht of 2 in een Disney hotel blijft slapen, kan je opeens "gratis" naar binnen. Naast de normale Disneyland deals hebben we nu een topper bij de Duitse site Travelcircus gevonden.