Korting

Heel veel nieuwe knallers!

Matthijs 

Poeh we hebben het opeens druk. AD kwam gisteren met een hele lijst topuitjes en Nu.nl ging daar vandaag nog eens overheen met een flink aantal topdeals. We hebben alle deals bijgewerkt, maar willen je in dit blog toch even op de absolute toppers wijzen!

#1 Madurodam voor een tientje 

De komende weken heeft AD een aantal "ledendagen" geregeld. De meest bekende is het uitje voor de Efteling. Die is helaas nog niet bekend gemaakt, maar voor Madurodam zijn er wel twee data bekend gemaakt: je betaalt op 9 of 10 november geen € 19,50, maar slechts 10 euro voor een ticket! De deal is hier te koop.

#2 Toverland voor € 12,50

Ook voor Toverland zijn er twee leden dagen. Je betaalt op die dag maar € 12,50 voor een kinderticket en maar € 19,50 voor een volwassene ticket (dat is 13,50 korting!). De tickets zijn geldig op 2 of 3 november en zijn waarschijnlijk snel uitverkocht. Tickets koop je hier.  

#3 Julianatoren voor € 11,50

In november heeft Julianatoren nog een paar extra openingsdagen: 2, 3, 9 en 10 november kan je naar het park en betaal je geen € 25,00, maar slechts € 11,50 (inclusief parkeren) als je deze deal bij Actie van de Dag tenminste pakt

#4 Drievliet voor € 15,00

Tripper heeft al een tijdje tickets voor € 16,-, maar Nu.nl doet daar nu een schepje bovenop: ze verkopen tickets voor € 15,- die in de herfstvakantie geldig zijn. Deze tickets scoor je hier.

#5 Slagharen voor € 10,00

Ook Slagharen heeft twee abonnee dagen gepland met de webwinkel van AD.nl op 16 of 17 november betaal je geen € 29,90, maar slechts 10 euro per ticket! Dat is meteen de beste deal van heel 2019. De tickets koop je hier.

Zijn dit echt de beste deals?

Jazeker. Dit zijn de beste deals van vandaag (en waarschijnlijk ook van morgen), maar zoals je weet, kan het over een paar dagen helemaal anders zijn. Deals kunnen uitverkocht zijn of er kan opeens een nog veel betere deal te vinden zijn. Bekijk daarom altijd onze parkpagina's om de lijst met actuele deals te bekijken of met onze calculator te berekenen wat de beste deal voor jouw groep is. Ook handig: de Tikata app! Daarmee stel je een alert in en krijg je een bericht als er een nieuwe deal voor jouw favoriete uitje online komt. Zo mis je nooit meer een topdeal. 

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
4 oktober 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Wow. We kregen opeens een hele lijst met nieuwe deals te verwerken. Zowel AD.nl als Nu.nl hebben een soort voor eindejaarsoffensief ingestart waarmee heel veel topdeals beschikbaar zijn gekomen. Wij zetten een aantal daarvan op een rij in dit blog.