Walibi

1000 tickets met korting voor Walibi Fright Nights

Matthijs 

Uitverkocht! - de 1000 tickets waren binnen no time uitverkocht helaas

Volgende week zaterdag 5 oktober is alweer de eerste Walibi Fright Night in Walibi Holland. Er zijn dit jaar al wat acties geweest, maar die waren heel snel uitverkocht. Walibi zelf wil graag dat jullie op de eerste Firght Night komen dus vanaf vanmiddag 17:00 gooien ze 1000 tickets in de voorverkoop met € 8,- korting!  

Ok, wat is de deal precies?

Op zaterdag 5 oktober beginnen de Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights weer in Walibi Holland. Normaal kost een ticket € 39,50, maar vanaf vrijdag 27 september 17:00 gooit Walibi 1000 tickets in de verkoop met € 8,- korting. Je betaalt dus maar € 31,50. Omdat er op dit moment eigenlijk niet heel veel andere deals zijn, is dit een goede kans om een korting voor de Fright Nights te scoren. Alle informatie over de deal lees je hier (en daar kan je ook de tickets kopen vanaf 17:00. De deal is beschikbaar zo lang de 1000 kaarten nog niet uitverkocht zijn. 

Is dit echt de beste deal?

Er is voor de Spooky days een deal bij Groupon voor slechts € 24,99 maar die is alleen geldig overdag van 14 - 17 oktober en van 21 - 23 oktober. Wil je dit jaar als eerst genieten dan zit je dus aan bovenstaande deal vast. Actie van de Dag verkoopt trouwens ook regelmatig tickets voor de Fright Nights. Vaak zijn die deals nog net iets beter (€ 10,- korting) maar omdat er op dit moment geen deal te vinden is bij Actie van de Dag kan je met een gerust hart bij Walibi zelf shoppen.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
27 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Wil je dit jaar als eerst genieten van de Walibi Fright Nights? Dan moet je vanmiddag om 17:00 snel naar de website van Walibi Holland gaan en koop je tickets voor de 1e Halloween Fright Nights dag op 5 oktober a.s. met een mooie korting.