Amsterdam Dungeon

6 x Korting voor The Amsterdam Dungeon

Matthijs
Als je naar Amsterdam gaat, is de keuze tussen alle uitjes een beetje overweldigend. Met dit blog helpen we je een beetje! De Amsterdam Dungeon is namelijk niet alleen een leuk uitje, maar er is ook nog eens heel vaak heel veel korting te scoren! Lees snel verder hoe jij eigenlijk altijd wel tot 50% op je tickets bespaart.  Let op: uiteraard is het door het corona virus wel allemaal net wat anders op dit moment. Er zijn niet heel veel acties, maar we gaan er van uit dat dat de komende weken goed gaat komen.

 Let op: dit blog bevat verouderde informatie. Ga naar ons nieuwe Amsterdam Dungeon blog voor de meest actuele deals

Wat kost Amsterdam Dungeon aan de kassa?

Als je met een gezin van vier naar de Dungeon gaat, moet je eerst even oppassen dat iedereen ouder dan vijf jaar is. Kleuters komen er echt niet binnen. Kinderen tot 15 jaar betalen € 20,- en vanaf 16 jaar betaal je 24,- aan de kassa. Parkeren bij de Dungeon kan je wel vergeten dus reken voor het gemak nog een paar tientjes voor het OV of een dure parkeergarage. Al met al ben je met je gezin dus zomaar € 100,- kwijt voor een paar uurtjes in de Dungeon. Gelukkig kan dat goedkoper!

#1 Tot € 14,- korting bij the Dungeon zelf

De meeste uitjes bieden je in ieder geval een euro of twee aan korting aan. De Dungeon doet het anders en heeft regelmatig zelf topdeals! Je bespaart sowieso die paar euro, maar er is af en toe bijvoorbeeld ook een "vrienden ticket" waar je maar een tientje voor betaalt. Voorwaarde is dat je daar maximaal twee tickets van mag kopen en dat ze geldig zijn voor personen van 13 - 20 jaar. Verder zijn er nog allemaal  combi-deals met Madame Tussauds en een rondvaart. Kortom: het is zeker de moeite waarde om de deals van de Dungeon zelf te bekijken op deze pagina

#2 Acties bij kortingssites tot € 11,50 korting

Zo'n beetje het hele jaar zijn er ook tickets bij Groupon België of Groupon Duitsland te koop. Een kind krijgt daar € 9,- korting een een volwassene een tientje. Al met al bespaar je met z'n vieren dus € 38,- Let op: Af en toe is de deal even niet beschikbaar, maar dan kan je altijd op onze Amsterdam Dungeon pagina kijken voor alle actieve deals. Let op: deze link gaat naar onze gloednieuwe site met écht alle actieve deals voor Amsterdam Dungeon.

#3 In de veiling tot € 10,- korting

Tickets scoren in de veiling is soms tricky. Op drukke dagen wordt er zo hard tegen elkaar opgeboden dat er soms zelfs meer dan de kassaprijs betaalt wordt. Als je je aan onze veiling-tips houdt (bekijk van te voren de beste deal bij Tikata en biedt nooit meer dan dat bedrag, biedt op dagen dat je geen transactiekosten betaalt en biedt op rustige momenten doordeweeks en heel vroeg of juist heel laat op de dag) dan scoor je zomaar een topdeal bij Vakantieveilingen of Ticketveiling

#4 Met spaarpunten helemaal "gratis"

Bij Zowel Jumbo als bij Air Miles kan je sparen voor een hele grote korting. De spaaractie van Jumbo is a loopt vanaf 2020 het hele jaar door. Met de punten die je bij je boodschappen krijgt, pak je tot 15 euro korting per ticket. De korting verschilt per dag. Alle info en de actiele prijzen vind je hier.  Spaar je actief met je Air Miles dan kan je zelfs helemaal gratis! Voor een heel gezin heb je ongeveer 10.000 Air Miles nodig. Aangezien een gemiddeld gezin per jaar iets van 3.500 Miles kan sparen, ben je wel even bezig. Uiteraard kan je ook één ticket met Air Miles kopen en de rest via een andere topdeal.
 
Let op: er is iets mals aan de hand bij AirMiles. Tot vorig jaar kon je tickets kopen via AirMileskaartjes.nl maar het lijkt er op dat die site niet meer bestaat. Daarmee vervalt ook de AirMiles deal. We houden uiteraard in de gaten of deze deal wel nog terugkomt.

#5 Als Postcode Loterij lid tot € 12,- korting

Ben je klant van de Postcode Loterij? Dan krijg je elk jaar een agenda met zo'n 150 kortingsbonnen. Daar zit ook een 50% kortingsbon voor de Dungeon bij. Deze korting (bijna 12 euro per ticket) kan je voor maximaal 5 personen inzetten. Alles over de postcode deal vind je hier

#6 Als ANWB lid tot € 12,- korting

Ben je ANWB lid? Dan krijg je een wisselende korting die kan oplopen tot € 12,- per ticket! De ene keer is de korting wat lager, maar op sommige momenten mag je met 50% korting naar binnen! Ken je een Lid (of ben je een Lid) dan is dit wel een van de beste deals. Meer info vind je hier. Let op: ANWB heeft in verband met corona alle deals even offline gehaald.

De beste deal ?

Er ziijn dus een hoop deals te vinden. Zoals bij alle uitjes geldt: we het ene moment een topdeal is, is het volgende moment een slechter deal. Naast bovenstaande deals krijgen Renault leden soms nog een aardige korting en zijn er ook een hoop combi-deals met andere uitjes in Amsterdam. Bekijk dus altijd het actuele aanbod van deals op onze Amsterdam Dungeon pagina.  

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
25 mei 2020
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

The Dungeon is het ideale uitje in Amsterdam als het weer wat slechter wordt. Leuk voor toeristen, maar ook leuke voor normale mensen zoals jij en ik. Helemaal mooi: er is altijd wel korting te krijgen. Sterker nog: je pakt vrij eenvoudig 50% korting op je tickets! Daarmee is The Dungeon één van onze favoriete uitjes in Amsterdam.