Korting

4 x korting bij Pathé bioscopen

Matthijs 

Het stond al wat langer op ons lijstje: Pathé toevoegen op Tikata! We hebben natuurlijk al een tijdje de pagina van Omniversum, maar omdat veel gebruikers op zoek waren naar korting voor een "normale" bioscoop én omdat het buiten koud en regenachtig wordt, werd het tijd om ook Pathé een verdiend plekje op Tikata te geven. We zijn pas net begonnen met het verzamelen met korting, maar kunnen je nu al een aantal mooie tips geven!

#1 Bij Pathé zelf

Pathé doet zijn best om de prijs zo ingewikkeld mogelijk te maken: verschillende prijzen doordeweeks, in het weekend, per film, per leeftijd, per tijdstip en dan hebben we het nog niets eens over extra's als 3D, 4D en wat nog meer. In de basis zijn er bij Pathé zelf een aantal manieren op korting te krijgen:

#2 ING punten tot € 7,- korting

Vroeger noemde ING het nog "rentepunten", maar sinds een tijdje krijg je ook zonder rente punten en wordt hun kortingsvoucher opeens wel heel interessant. De ene keer krijg je 4 euro korting voor 300 punten. De andere keer 7 euro korting voor 700 punten. Dan ga je dus voor maar € 4,- naar de film! Dat is dus echt een topdeal. Deze voucher koop je hier

#3 Met Air Miles "gratis"

Heb je genoeg Air Miles gespaard dan kan je gratis naar de film. Heb je geen 1.095 Miles dan kan je ook voor de "Miles & Money" opties gaan. Dan betaal je een paar euro + wat Air Miles en ga je dus ook met een dikke korting naar Pathé. Ook mooi: ze hebben ook een deal inclusief popcorn en frisdrank. Alle Air Miles deals vind je hier.

#4 Tot € 4,- korting als klant van de Bank Giro Loterij

Ben je lid van de Bank Giro Loterij? Dan krijg je € 3,- korting op je tickets. Op deze pagina staat beschreven hoe. Ze roepen daar trouwens "tot € 4,- korting", maar het is ons niet helemaal duidelijk wanneer je die ene euro extra korting krijgt. Anyway: als klant van de BGL krijg je dus ook een mooie korting. 

Zijn dit echt de beste deals?

Voor vandaag wel. We zijn net begonnen met het verzamelen van Pathé deals dus we hebben er vast wel een paar over het hoofd gezien. Kijk daarom altijd op onze nieuwe Pathé pagina. Daar vind je alle actuele deals. De komende tijd zullen er ongetwijfeld meer deals worden toegevoegd.

Meer info

Auteur
Matthijs
Datum
11 september 2019
Leestijd
5 minuten
 

Samenvatting

Nu de herfst er aan komt, werd het weer eens tijd om een aantal veel gezochte typische herfst- en winteruitjes toe te voegen. Reden genoeg om Pathé aan het aanbod van Tikata toe te voegen. Gelukkig vonden na een korte zoektocht al meteen 4 topdeals waarmee je flink wat bespaart op je tickets.